Randers Freja rykker ned i Jyllandsserien

Arkivfoto.

Randers Freja rykker ned i Jyllandsserien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers: Randers Freja hentede et point i Lyseng, men allerede inden sæsonens næstsidste kamp i Danmarksserien kunne cheftræner Chris Sørensen konstatere, at holdet i næste sæson skal spille i Jyllandsserien.

Randrusianerne kunne ellers godt komme ud at spille om overlevelse, men det kommer ikke til at ske på grund af resultater fra 2. division.

Både VSK Aarhus og Lyseng rykker ned fra 2. division til Danmarksserien, og det betyder, at Randers Freja må en tur ned i Jyllandsserien.

- Hvis flere sjællandske hold var rykket ned fra 2. division, så kunne vi måske have fået lov at spille om det, men det er definitivt, at vi rykker ned. Der er ikke plads til så mange østjyske hold i Danmarksserien, fortæller Chris Sørensen.

I kampen mod Lystrup kom randrusianerne bagud efter en halv time, men få minutter efter fik Nikolaj Erikslev bragt balance i regnskabet.

- Den kunne være faldet begge veje. Det var en meget åben affære på en knastør bane, som var svær at spille på. Det var indianerfodbold den sidste halve time, hvor begge hold havde svært ved at holde fast i bolden. Vi viste god energi, men vi manglede evnerne til at træffe de rigtige beslutninger, fortæller Chris Sørensen, som fortsætter i klubben i den kommende sæson.

- I år har vi ikke haft en decideret Danmarksserietrup, men det arbejder vi hårdt på frem mod den kommende sæson. For mange gange i denne sæson har vi sent fredag aften skulle hive folk frem for at stille hold, slutter Chris Sørensen.

Randers Freja spiller sæsonens sidste kamp på lørdag mod AaB i Aalborg.

Fodbold, DanmarksserienLystrup - Randers Freja 1-1 (1-1)Randers Freja: Nikolaj Erikslev.

Randers Freja rykker ned i Jyllandsserien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce