Delikatessehuset flytter til Randers

Under sin barsel besluttede Diana Thaagaard, at hun ville sige farvel til livet som folkeskolelærer for i stedet at blive selvstændig. Nu har hun åbnet Delikatessehuset.dk med base i Randers. Privatfoto

Delikatessehuset flytter til Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter utallige år i hovedstaden er Delikatessehuset nu flyttet til Randers. Ved roret står Diana Thaagaard, der har taget springet fra folkeskolelærer til selvstændig erhvervsdrivende.

Randers: Da Diana Thaagaard så småt begyndte at kunne se enden på barslen med sit tredje barn, kunne hun mærke, at det ikke var livet som folkeskolelærer, hun skulle tilbage til.

- Barslen gav stof til eftertanke. Jeg følte, at jeg var nødt til at gå nye veje i mit liv. Prøve noget andet. Med tre små børn derhjemme ville jeg finde et arbejde med større fleksibilitet, fortæller hun og tilføjer, at hun dog ikke vidste hvilken vej, hun skulle gå. Lige indtil en dag i foråret, hvor hun opdagede, at Delikatessehuset, der i årevis har haft adresse på Frederiksberg, var sat til salg.

- Jeg havde gået og ventet på et tegn på, hvad jeg skulle bevæge mig ud i efter barslen. Og da jeg ved et tilfælde så, at Delikatessehuset var til salg, følte jeg med det samme, at det var dét, jeg skulle satse på. Ikke fordi, jeg gik rundt med et indgående kendskab til luksuskaffe og kvalitetste, for det gjorde jeg ikke. Men jeg har altid været kreativt anlagt, og jeg ville nyde at gå rundt og lave fine delikatessekurve og flotte firmagaver, fortæller hun.

Hun valgte derfor at slå til og købe den webshop, som Delikatessehusets tidligere ejere havde oprettet, men aldrig fået skudt i gang, samt selve brandet "Delikatessehuset".

Store ambitioner

Diana Thaagaard, der bor i Hadsten, havde dog intet ønske om at overtage den fysiske forretning i den anden ende af landet. I stedet valgte hun at flytte alle varerne til Messingvej i Randers.

- Som udgangspunkt fungerer det som mit lager, hvorfra jeg sender varer til de kunder, der bestiller på webshoppen. Men det er også muligt at bestille varer til afhentning hos mig i Paderup, og hvis der kommer nogen forbi, som gerne vil ind og se mine varer og handle på den måde, siger jeg selvfølgelig heller ikke nej til det. Man må også gerne komme forbi for eksempelvis at få kværnet sin kaffe, lyder det fra Diana Thaagaard, som derfor har sørget for, at lageret også huser en fin lille udstilling med varerne.

På sigt håber hun dog, at der kan blive tale om at åbne en rigtig, fysisk butik ved siden af webshoppen. Og ansætte nogle hjælpende hænder, så hun ikke står med det hele selv. Men i første omgang skal hun lige have løbet webshoppen i gang, og det er hårdt arbejde. Rigtig hårdt, endda.

Knokler 70 timer om ugen

Siden Diana Thaagaard overtog Delikatessehuset, har hun knoklet hver eneste dag. Gerne 70 timer om ugen.

- Det kræver sindssygt meget arbejde at blive selvstændig erhvervsdrivende. Der er ingen tvivl om, at jeg arbejder langt mere, end da jeg var lærer. Men jeg fortryder ikke beslutningen om at skifte karriere. Som lærer havde jeg fast arbejdstid fra 8-16, og sådan er det ikke længere. Nu kan jeg arbejde, når det passer mig - for eksempel, når børnene er puttet om aftenen. På den måde har jeg fået mere tid med dem, præcis som jeg ønskede, fortæller hun.

For en uge siden kunne Diana Thaagaard endelig skyde sin webshop i gang, men det betyder ikke, at hun nu kan skrue ned for arbejdet.

- Jeg har masser af idéer, jeg skal have ført ud i livet i den kommende tid. Først og fremmest vil jeg tage rundt til de mange virksomheder, der ligger i Paderup, og fortælle, hvad jeg som deres nye nabo kan tilbyde dem. Det kunne for eksempel være en aftale med bilforhandlerne om, at alle, der køber en bil, får en fin gavekurv. Men nu må vi se. Jeg er i hvert fald fyldt med idéer og visioner for mit nye firma, fastslår hun.

Delikatessehuset flytter til Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce