Kristrup inviterer til den 21. udgave af Brejnholt Cup

Lokale seriespillere varmer igen i år op til turneringsstart med Brejnholt Cup. Her ses Vorup og Dronningborg ved sidste års træningsturnering. Foto: Privat

Kristrup inviterer til den 21. udgave af Brejnholt Cup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Igen i år afholder Kristrup Boldklub træningsturnering for de lokale seriehold. Turneringen er ramt af afbud, men det er lykkedes at samle otte hold, som skal dyste i to seniorrækker.

Randers: De lokale seriespillere i Randers kan igen se frem til at få ferieformen lagt bag sig, når Kristrup Boldklub blænder op for den 21. udgave af klubbens træningsturnering for lokale seriehold.

På trods af mange afbud er det lykkedes at stable turneringen på benene igen i år, hvor der som vanligt skal dystes i to seniorrækker.

- Det har ikke været uden problemer at stable turneringen på benene. Nogle klubber står i trænerskifte og nogle ved ikke, hvilken trup de har at gøre med, og så har de sendt afbud. Og Helsted vælger en anden indgangsvinkel til sæsonen, hvor de hellere vil træne end spille kampe, fortæller Jan Busk, som er en del af turneringsudvalget.

Senior 1-rækken består af Vorups jyllandsseriehold, der vandt turneringen sidste år, og de skal dyste mod Serie 1-holdene fra Dronningborg og Kristrup.

I senior 2-rækken bliver det med garanti ikke sidste års vindere fra Spentrup IF, der løber med titlen i år. Holdet har meldt afbud til årets udgave, og vinderen skal i stedet findes mellem Hadsund (Serie 2), Purhus (Serie 3), AH 2012 (Serie 3), Vorup (Serie 3) og Kristrup (Serie 4).

- Vi havde håbet på, at Randers Freja kunne stille et mikset hold af deres Jyllandsserie, U19 og Serie 2, men det følte de ikke, at de kunne. Jeg har på fornemmelsen, at der er udfordringer i mange af lokalområdets klubber, fortæller Jan Busk, som fastslår, at det har været en større udfordring at stable træningsturneringen på benene i år i forhold til de seneste år.

Men på trods af udfordringerne føler Jan Busk sig overbevist om, at turneringen også bliver optakt til størstedelen af de lokale serieholds efterårssæson næste år.

- Vi skal være tidligere ude næste år, og så skal vi nok få samlet hold til en fin turnering. I min verden må det være en lykke at kunne tilmelde sig træningskampe, hvor man er garanteret tre kampe i en meget kort forberedelsesfase op til efterårssæsonen. Det har stået på i 21 år, og jeg håber, at det fortsætter, siger Jan Busk.

Turneringen indledes lørdag den 28. juli med tre kampe på banerne ved Tirsdalens Skole. De indledende kampe fortsætter på banerne ved Tirsdalen mandag, tirsdag og onsdag, inden de afgørende kampe i de to rækker bliver spillet på Kristrup Stadion lørdag den 4. august.

Kristrup inviterer til den 21. udgave af Brejnholt Cup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce