Ny tankstation på vej i midtbyen

Go'on har over 100 tankstationer i Danmark, og snart vil en ny være at finde på Udbyhøjvej. Foto: Annelene Petersen

Ny tankstation på vej i midtbyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lige nu er der ikke andet at se end et kæmpe hul. Men snart vil der på Udbyhøjvej kunne fyldes brændstof på bilen fra Go'ons nye tankstation.

Randers: Opmærksomme borgere har måske allerede opdaget, at der ved Wash World på Udbyhøjvej i øjeblikket er gravet et kæmpemæssigt hul.

Det er ikke længe siden, at der blev lagt fin ny asfalt på området, men den har man altså nu været nødsaget til at grave op igen. Det er sket, fordi der under pladsen skulle gøres plads til en 65 kubikmeter stor tank, der skal forsynes byens bilister med benzin og diesel.

Det er firmaet Go'on, der åbner den nye tankstation. Præcist hvornår der bliver åbnet for hanerne vides dog endnu ikke.

- Det er svært at sige på nuværende tidspunkt, for vi har ikke fået helt overblik over byggeriet. Først skulle tanken lige på plads, hvilket den er ved at være nu, siger Mick Kjær, administrerende direktør i Go'on.

Han oplyser dog, at det typisk tager to-tre uger at etablere den synlige del af tankstationen.

På tankstationen vil det udelukkende være muligt at slukke bilens tørst, da der ikke vil blive etableret butik. Stationen vil dog som nævnt ligge i forbindelse med Wash Worlds vaskehaller, så det vil være muligt at klare to fluer med et smæk. Og det er ikke helt tilfældigt.

- Vi ligger sammen med Wash World i andre byer også, og har fået et godt forhold til dem, hvor de åbner en vaskehal, og vi supplerer med en tankstation. På den måde har vores virksomheder en god synergi, siger Mick Kjær.

Ny tankstation på vej i midtbyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce