Cimbria-assistent tror på en god sæson: Vi har en homogen trup

Chris Nielsen og resten af Randers Cimbria-truppen er i disse dage i gang med forberedelserne til den nye sæson. Arkivfoto: Annelene Petersen

Cimbria-assistent tror på en god sæson: Vi har en homogen trup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Truppen er ved at være på plads i Randers Cimbria, og de nye spillere er faldet godt til i Kronjylland. Klubbens forretningsfører er meget positiv omkring den kommende sæson, og det skyldes især en homogen trup og en kompetent ny træner.

Randers: Randers Cimbria er i gang med at lade op til den nye sæson, der begynder i slutningen af september måned.

Meget er sket siden klubben vandt sin blot tredje medalje, da det blev til en flot bronzemedalje efter gode præstationer i sidste sæsons slutspil.

Holdets tidligere træner Erik Olson forlængede ikke samarbejdet med klubben, og ind er i stedet kommet Jimmy Moore, der har været træner i amerikansk collegebasket de seneste 10 år.

På spillerfronten er der også sket ting og sager i den kronjyske klub.

Senest kunne Randers Cimbria præsentere amerikaneren Brantley Bynum, der kommer fra collegebasket i San Francisco i hjemlandet USA. En spiller, der allerede har gjort et fint indtryk i Randers Cimbria.

- Det er en spiller, der ser virkelig god ud. Jeg har især bemærket, at han er rigtig dygtig i forsvaret, hvor han er god til at udnytte sin hurtighed. Han sætter en stor stolthed i at dække i forsvaret, og så er han bare en rigtig klog spiller. Han er uden tvivl faldet godt til allerede, siger holdets forretningsfører og hjælpetræner Mike Nielsen.

Han er én ud af tre nye amerikanske spillere i truppen. Klubben har nemlig også hentet den 28-årige amerikanske center Stan Brown. Han kommer til Randers fra svensk basket, og derudover har kronjyderne også hentet Dee Franklin fra portugisisk basket.

Det er dog ikke kun amerikanske spillere, der er blevet præsenteret denne sommer. Også den danske landsholdsspiller Rasmus Bach skal tørne ud for sidste års DM-bronzevindere. Han har de seneste par år spillet i amerikansk college, men vender nu altså hjem til Danmark.

Truppen i Randers Cimbria
Guard: Chris NielsenGuard: Rasmus Bach

Guard: Anton Hansen

Forward: Charlie Burgess

Forward: Casper Stage

Forward: Simon Selmann

Forward: Dee Franklin

Forward: Brantley Bynum

Center: Marinus Mouboe

Center: Stan Brown

Homogent hold

Truppen er altså nu ved at være komplet, men Mike Nielsen udelukker ikke, at der kan komme flere nye spillere på et tidspunkt.

- Det er stadig en overvejelse for os, om truppen skal forstærkes yderligere. Det er ikke noget, der kommer til at ske lige nu og her, men det kan godt være vi på et tidspunkt vælger at hente en enkelt spiller mere, siger Mike Nielsen.

I Randers Cimbria er man meget tilfreds med den nye trup. Der har allerede været mange positive takter ved klubbens træningsopstart.

- Jeg synes, vi har fået en utrolig homogen trup, hvor der virkelig er en god kemi blandt alle. Vi har en utrolig god følelse med den her gruppe af spillere, og de har allerede vist mange positive takter i træningen.

- Spillerne arbejder hårdt fra første sekund af træningen til den slutter, og spillerne træner ofte længere end planlagt, så det har virkelig været positivt, fortæller Mike Nielsen.

Mike Nielsen har dog ikke kun været imponeret over spillerne ved træningsopstarten. Også holdets nye træner Jimmy Moore får masser af rosende ord fra kollegaen.

- Jimmy Moore er det helt rigtige fit for os. Han udstråler professionalisme, og så kræver han rigtig meget af spillerne, men på den gode måde. Alle i klubben har også et rigtig godt samarbejde med ham, så det er helt. som vi havde håbet med ham.

- Vi har en rigtig god fornemmelse med den kommende sæson, fordi klubben er i fremdrift, så der er ingen grund til ikke at være optimistiske, slutter Mike Nielsen.

Randers Cimbria begynder den nye sæson i slutningen af september måned med en kamp mod Hørsholm.

Cimbria-assistent tror på en god sæson: Vi har en homogen trup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce