Høgh-hattrick i storsejr til U19-drenge


Høgh-hattrick i storsejr til U19-drenge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

U19-holdet i Randers Freja FC vandt stort over Næsby, mens U17-holdet måtte nøjes med det ene point.

Storsejr og førsteplads
Kasper Høgh lavede tre mål i weekendens kamp i U19-divisionen. Arkivfoto: Annelene Petersen

Randers Freja FC kørte Næsby over med en sejr på 6-1 og indtager dermed førstepladsen i U19-divisionen efter to spillerunder med seks point og en målscore på 9-1.

Allerede ved pausen var slaget afgjort med hjemmeholdet i føring 5-0 - de tre sat af ind af sidste sæsonens topscorer i U19-ligaen, Kasper Høgh.

- Det var selvfølgelig godkendt, at han laver tre mål, og han havde yderligere en 100 procents chance. Men også stor ros til Tobias Klysner og Mikkel Dongsted, der spillede med ekstrem fart og var med til at gøre os farlige over kanterne. Klysner lagde op til to af Høghs mål, og Dongsted lavede selv et fremragende mål, siger træner Per Sørensen.

- Vores første halvleg er selvfølgelig godkendt på mange parametre, når vi går til pause med 5-0. Men anden halvleg var til gengæld forfærdelig rent spillemæssigt. Vi falder ud af vores struktur og mønstre og begynder at spille individuelt. Så dårlig en halvleg kan vi ikke tillade os at spille i næste runde mod Viborg. Så tror jeg, at vi bliver straffet, siger Per Sørensen.

U19-divisionen

Randers Freja - Næsby 6-1 (5-0)

Randers: Kasper Høgh 3, Mikkel Dongsted, Christian Hørby, Benjamin Zjajo.

U17-drenge smed føringer

Trods to føringer og flere store chancer måtte Randers Freja FC nøjes med det ene point i sæsonpremieren i U17-ligaen hjemme mod Sønderjyske.

Angrebsduoen Laurs Skjellerup og Frederik Brandt stod for hjemmeholdets mål. Skjellerup scorede til 1-0 før pausen og Brandt til 2-1 efter pausen, men begge gange slog Sønderjyske tilbage.

- Det var en kamp, vi skulle have vundet. Vi skaber markant flere chancer, end de gør, så på den front er vi skuffede over at smide to point. Begge vores angribere spillede en god kamp og fik scoret, men de havde chancer til at score yderligere et mål, siger træner Anders Nim.

Specielt i begyndelsen af anden halvleg havde Randers Freja FC en række store chancer, der skulle have resulteret i mere end scoringen til 2-1. I stedet fik Sønderjyske udlignet på en stor fejl i hjemmeholdets forsvar, hvor en tilbagelægning til målmanden blev for kort, så en Sønderjyske-angriber kunne smutte imellem og score.

- Det var ærgerligt, at vi ikke fik en sejr, for der venter os betydeligt sværere opgaver i de næste to kampe. Vi har et talentfuldt hold, men vi har seks første års U17-spillere, og det er mange i U17-ligaen, hvor spillerne skal vænne til at spille 90 minutter og i en landsdækkende turnering. Derfor forventer jeg, at vi kommer til at kæmpe i bunden af rækken, siger Anders Nim, der fremhævede Oliver Jensen for en god præstation på midtbanen.

Holdet skal i de næste kampe møde Brøndby og Esbjerg på udebane.

U17-ligaen

Randers Freja FC - Sønderjyske 2-2

Randers: Laurs Skjellerup, Frederik Brandt.

Høgh-hattrick i storsejr til U19-drenge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce