Randers FC henter ny angriber

Randers FC's nye angriber Marvin Egho spillede tidligere på sæsonen fem kvalkampe til Champions League for sin tidligere klub i Slovakiet. Foto: Michal Chwieduk / FOKUSMEDIA.COM.PL / NEWSPIX.PL

Randers FC henter ny angriber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ifølge slovakisk nyhedsmedie skifter Marvin Egho til dansk fodbold. Ifølge avisens oplysninger er det Randers FC, der sikrer sig angriberen.

Randers: Randers FC har gennem længere tid jagtet en forstærkning til offensiven, og nu kan klubben snart præsentere en ny angriber.

Ifølge det slovakiske medie trnavskyhlas.sk er den 24-årige østrigske angriber Marvin Egho på vej til dansk fodbold. Ifølge amtsavisens oplysninger er det Randers FC, som sikrer sig angriberen.

Overfor det slovakiske medie bekræfter Spartaks general manager, at Marvin Egho er i Danmark.

- Marvin har en frikøbsklausul i kontrakten med Spartak Trnava, hvilket var en betingelse for, at han skiftede til os i sin tid. Vi fik allerede et tilbud i juni fra den danske klub, men vi aftalte med dem, at Marvin kunne spille med os i Champions League-kvalifikationen. Derefter kunne han skifte. Han er i øjeblikket i Danmark for at forhandle en aftale på plads, siger Pavel Hoftych.

Marvin Egho kommer til Randers FC fra den slovakiske klub Spartak Trnava, der i sidste sæson vandt mesterskabet i den hjemlige liga.

Med mesterskabsejren i sidste sæson deltog Marvin Egho og Spartak Trnava i kvalifikationen til Champions League denne sommer. Her opnåede de sejre over bosniske Zrinjski Mostar og polske Legia Warszawa, mens det blev til nederlag i tredje kvalifikationsrunde til Røde Stjerne fra Serbien.

Marvin Egho scorede syv mål og lavede ti assists i 31 ligakampe i Slovakiet sidste sæson.

Marvin Egho
Født: 9. maj 1994 (24 år)

Fødeby: Wien, Østrig

Højde: 188 centimeter

Position: Angriber

Tidligere klubber: SR Donaufeld Wien, Rapid Wien, Admira Wacker, Admira Wacker, Wiener Neustadt, Ried, Spartak Trnava

U21-landskampe for Østrig: 3

Randers FC henter ny angriber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce