Else Marie i nummer 17: - Jeg kender ikke den mand

Genrefoto: Ida Marie Odgaard/Scanpix

Else Marie i nummer 17: - Jeg kender ikke den mand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Glesborg: Som Amtsavisen skrev i går, var en ung mand onsdag på uanmeldt besøg hos flere borgere i Glesborg, hvor han pludselig gik ind i forskellige hjem og spurgte efter en "Else Marie i nummer 17", da han blev konfronteret og spurgt om sit ærinde.

En ældre kvinde kendte ingen med det navn og vidste derudover, at der slet ikke var et hus med nummer 17 på den pågældende vej. Hun fandt derfor hele sagen så mistænkelig, at hun valgte at kontakte Østjyllands Politi, og kvinden kunne efterfølgende konstatere, at også andre i nabolaget havde haft besøg af den ukendte mand, der stadig er på fri fod.

Kender ham ikke

Nu er Amtsavisen kommet i kontakt med Else Marie Andersen, der bor i nummer 17 på en parallelvej. Hun bedyrer, at hun ikke kender den pågældende mand, og det har hun også forklaret til politiet. Politiet har til gengæld fortalt hende, at mandens metode er en normal fremgangsmåde for tyve ved tyveriforsøg.

Det bekræfter Østjyllands Politi over for Amtsavisen.

- Hvis der er nogen, der ikke har et legalt ærinde et sted, så forsøger de nogle gange at opfinde et, og det kan for eksempel være, at man spørger efter en bestemt person, siger kommunikationsmedarbejder Jakob Christiansen, der ikke på nuværende tidspunkt kan svare på, om der er kommet nye spor i sagen.

- Det kan være, at han næste gang spørger efter en anden person et andet sted, det er den typiske fremgangsmåde, vi ser, advarer han.

Utrygt og ubehageligt

For Else Marie Andersen, som uforvarende er blevet brugt i den formodede tyvs spil, har sagen da også haft sine konsekvenser.

- Det føles utrygt og ubehageligt, og jeg tjekker en ekstra gang, at alle døre og vinduer er låst og lukkede, siger hun.

Hos Østjyllands Politi er meldingen dog, at man ikke har mistanke om, at den pågældende mand skulle have intentioner om grovere forseelser end tyveri.

- Vi tænker ikke, at det er én, der vil opsøge en bestemt person. Vores teori går på, at det sandsynligvis bare er en, der har kigget på en postkasse et sted og så fundet et navn, som vedkommende kan spørge efter for at få en undskyldning for at være på stedet, siger Jakob Christiansen.

Manden beskrives som:

20-25 år og dansk af udseende.

Cirka 160-170 cm.

Havde skæg og mørkeblond/kommunefarvet hår.

Var iført mellemblå bluse eller trøje med tallet 10 på ryggen, mørkeblå bukser.

Talte dansk.

Else Marie i nummer 17: - Jeg kender ikke den mand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce