Ungdomsoverblik: Tre på stribe til Frejas U19-drenge


Ungdomsoverblik: Tre på stribe til Frejas U19-drenge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers Frejas U19-drenge fortsatte sejrsstimen imod Viborg, mens U17-drengene ikke kunne stille noget op imod et stærkt Brøndby-mandskab.

Brøndby var for stærke for U17-drengene

Randers Frejas U17-drenge indledte sæsonen med et point imod Sønderjyske, men lørdag eftermiddag kunne de ikke stille noget op imod Brøndby, der sikkert vandt 3-0 på hjemmebane.

- Vi mødte en bedre modstander. Brøndby spillede overfaldsfodbold, som man også kender det fra deres Superligahold, og det havde vi svært ved at løse. Vi havde meget kort tid på bolden, og de var effektive i deres genpres samt gode til at bevare spillet på vores banehalvdel, sagde cheftræner for Randers Freja FC Anders Nim.

Hele første halvleg pressede hjemmeholdet randrusianerne ned mod eget felt, men det var først mod slutningen, at Frejas solide defensiv faldt.

- De scorede et flot langskudsmål, og i de efterfølgende minutter var vi en smule rystede, hvilket Brøndby udnyttede til at bringe sig yderligere foran inden pausen, sagde Anders Nim, der dog kunne se sit mandskab komme ud i en forbedret udgave efter pausen.

Randrusianerne havde muligheder for at bringe sig tilbage i opgøret, men hjemmeholdet fortsatte også med at skabe chancer til mere. Anden halvleg var en jævnbyrdig forestilling, men det blev hjemmeholdet, som lukkede kampen med endnu en scoring i kampens overtid.

Næste opgave for Randers Freja FC er imod Esbjerg, der indtager sidstepladsen efter to nederlag.

- Man skal ikke tage fejl af, at de også er et rigtig godt hold. De har et par ungdomslandsholdsspillere og måske den bedste angriber i U17-ligaen i form af Mads Zaar, så der venter ikke en nem kamp i Esbjerg, sluttede Anders Nim.

U17-ligaen

Brøndby - Randers Freja FC 3-0 (2-0)

Tre på stribe til U19-drengene

Randers Frejas U19-drenge er kommet solidt fra land i divisionsrækken.

Lørdag blev Viborg besejret 3-2 efter målfest i anden halvleg, og holdet har dermed lagt sig i spidsen af rækken med maksimumspoint efter de tre første kampe.

- Viborg er klart det bedste hold, som vi har mødt indtil videre. Vi spillede en rigtig god kamp, som foregik i et højt tempo. Vi var lidt foran på det fysiske, og det kom til udtryk i anden halvleg, sagde cheftræner for Randers Freja FC Per Sørensen.

Første halvleg bød på et par gode randrusianske muligheder efter omstillinger, mens hjemmeholdet også havde et par tilbud i en fysisk affære med mange dueller.

Hjemmeholdet tog momentum i kampen med ind til pausesnakken, men det var Freja-spillerne, der kom bedst ud til anden halvleg.

- Vores centrale midtbanespillere fik fat i kampen og satte tingene godt sammen. Vi fik rum bredt i banen, og dér er der bare ikke nogen, som kan matche vores fart, hvilket også førte til to mål, sagde Per Sørensen.

Hjemmeholdet kom dog tilbage i en hektisk afslutning på kampen.

- Dommeren tillod hårdt spil i slutningen, Viborg scorede på straffespark, og deres træner blev også vist væk. Der var spænding, men det bude ikke være blevet så hektisk, hvilket kampens dommer var medvirkende til.

- Det ville være arrogant at sige, at vi havde helt styr på kampen, men jeg synes, at vi havde stor ære af de sidste 45 minutter. Vi var bedst i anden halvleg, men jeg føler mig overbevist om, at Viborg bliver et top 3-hold, sluttede Per Sørensen.

Næste opgave er Hvidovre på hjemmebane, der endnu har den første sejr til gode i sæsonen.

U19-divisionen

Viborg - Randers Freja FC 2-3 (0-0)

0-1 Kasper Waarst Høgh (52.)

0-2 Jesper Steendahl (65.)

1-3 Oliver Bundgaard Kristensen (84.)

Ungdomsoverblik: Tre på stribe til Frejas U19-drenge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce