Djurs Sommerland står til ny sæsonrekord: Vejret har gjort det muligt at holde kadencen

Det gode vejr i 2018 har i stor stil trukket det danske sommerfolk i Djurs Sommerland. Lige nu ser forlystelsesparken ved Nimtofte på Djursland ud til at levere sin anden sæsonrekord i træk. Arkivfoto: Kim Haugaard

Djurs Sommerland står til ny sæsonrekord: Vejret har gjort det muligt at holde kadencen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med en række weekender og en enkelt halloweenuge tilbage af sæsonen har Djurs Sommerland allerede haft næsten 700.000 gæster i 2018. Dermed ser det ud til, at forlystelsesparken kan overgå den hidtidige sæsonrekord på 808.000 gæster, som blev sat sidste år.

Nimtofte: Der kan ikke være gået nogen forbi, at 2018 har budt på en exceptionel god sommer. Op mod 800 timers landsdækkende solskin er det efterhånden blevet til, og det har man kunnet mærke overalt i det danske sommerland. Ikke mindst i Djurs Sommerland.

Lige nu har forlystelsesparken ved Nimtofte haft lige under 700.000 gæster i løbet af sæson 2018. Dermed er der blevet registreret cirka 15.000 flere gæster i år, end det var tilfældet på samme tidspunkt sidste år, og det resultat bringer stor tilfredshed hos Djurs Sommerlands ledelse.

- Dét, vi skal huske på, er, at sidste år havde vi jo en rekordsæson, hvor vi vækstede omkring 70.000 gæster i forhold til året før. Dermed er det en rekord oven på en rekord, vi ser frem til, og det er rigtig, rigtig godt, siger Djurs Sommerlands administrerende direktør Henrik B. Nielsen.

- Dét, vi skal huske på, er, at sidste år havde vi jo en rekordsæson, hvor vi vækstede omkring 70.000 gæster i forhold til året før. Dermed er det en rekord oven på en rekord, vi ser frem til.
Henrik B. Nielsen, administrerende direktør

Holder sidste års niveau

Sidste år slog Djurs Sommerland sin hidtidige besøgsrekord fra 2015, da forlystelsesparken nåede op på hele 808.000 gæster.

Den besøgsrekord blev opnået på trods af øsende regnvejr hele sommeren 2017, fordi sommerlandet dét år havde en ny forlystelse, som alle bare måtte opleve. Og derfor er den administrerende direktør enormt glad for, at det fantastiske sommervejr tilsyneladende har gjort det muligt for forlystelsesparken at holde den høje kadence igen i år.

- Sidste år havde vi dragekongen som den helt store nyhed. Og den trak rigtig mange gæster til. Derfor er der ingen tvivl om, at vejret har hjulpet os med at kunne holde det høje besøgstal, som vi leverede sidste år, siger Henrik B. Nielsen.

Halloween er et hit

Med knap 700.000 foreløbige gæster og kun ganske få åbningsweekender samt en enkelt efterårsferie med Halloween-tema tilbage af denne sæson, kunne man godt fristes til at tro, at det trods alt bliver svært for Djurs Sommerland at lave en ny sæsonrekord.

Men ikke desto mindre satser forlystelsesparken på, at man kan beholde det nuværende forspring og dermed overgå sidste års sæson.

- Det afhænger selvfølgelig lidt af, hvordan vejr og vind bliver. Men generelt har efterårsferien udviklet sig til at være en stor sæson for os, og derfor ser det fornuftigt ud. Hvis vi bare når op på 815.000 gæster, er 2018 for os at se et rigtig fint resultat, siger Henrik B. Nielsen.

Allerede nu er Djurs Sommerland gået i gang med at lave fundamentet til sin nye karrusel, "Tigeren", som skal indvies med indgangen af næste års sæson.

Tigeren bliver den højeste og hurtigste forlystelse i forlystelsesparkens historie. Den bliver desuden en del af Djurs Sommerlands nyeste temaland Wild Asia, som allerede indeholder rutsjebanerne Dragekongen og Jungle Rally samt karrusellen Safaribussen.

Djurs Sommerland står til ny sæsonrekord: Vejret har gjort det muligt at holde kadencen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce