Skadede Randers FC-profiler er snart klar igen: Håber begge at blive klar mod AaB

Nicolai Poulsen er godt tilfreds med kronjydernes sæsonstart, men anser sødnagens kamp mod AaB for et vigtigt skridt mod den sjove ende af tabellen. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Skadede Randers FC-profiler er snart klar igen: Håber begge at blive klar mod AaB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nicolai Poulsen og Mikkel Kallesøe var ude med småskader i søndags mod FC Midtjylland, men begge kan blive klar til weekenden mod AaB.

Randers: Nicolai Poulsen missede søndag aften sin første Superligakamp for Randers FC siden fjerde spillerunde i sidste sæson.

På det tidspunkt var Nicolai Poulsen ikke inde i varmen hos den daværende cheftræner Olafur Kristjansson.

Derfor blev han udlejet til norske Sarpsborg i efteråret, men i foråret var han tilbage i Randers FC, hvor han spillede samtlige kampe fra start under Rasmus Bertelsen.

Det har ikke ændret sig med Thomas Thomsberg som cheftræner. Midtbanespilleren har nemlig været blandt de sikreste i startformationen i denne sæson.

Anføreren pådrog sig dog en skade i træningen i ugen op til kampen mod de forsvarende mestre fra FC Midtjylland, og han var derfor ikke i truppen mod midtjyderne.

- Jeg kunne mærke, det strammede lidt i det ene lår. Det gjorde, at jeg ikke trænede med i den sidste del af sidste uge, og så blev det vurderet, at det var bedst, at jeg ikke spillede mod FC Midtjylland, siger Nicolai Poulsen.

Nicolai Poulsen fik en lignende skade, mens han spillede i Norge, og det gjorde midtbanespilleren en smule bekymret.

- Jeg synes, det mindede meget om det, jeg blev ramt af i Norge, hvor det endte med at blive forstrækning. Der var jeg og teamet også lidt mere påpasselige. Det er bedre at give det lidt tid, og så kan jeg forhåbentlig være tilbage allerede i denne uge, men det er stadig for tidligt at sige endnu. Vi må se, hvordan det går de kommende dage, siger Nicolai Poulsen.

Fod driller Kallesøe

Nicolai Poulsen var ikke eneste, der sad ude mod FC Midtjylland.

Også arbejdsomme Mikkel Kallesøe var ude i Herning på grund af en skade i den ene fod. En skade, der faktisk har genereret kantspilleren gennem hele sæsonen.

- Jeg vred om på foden i en træningskamp mod Sønderjyske i opstarten. Det generede mig en del i de første kampe i Superligaen, hvor jeg spillede med en del smerte. Herefter var jeg så uheldig, at jeg fik endnu et vrid i samme fod i kampen mod Hobro, og derfor var jeg nødt til at sidde ude mod FC Midtjylland.

- Jeg håber at være tilbage på banen i denne uge, men det er stadig usikkert. Foden har brug for tid og hvile, og derfor er det også fint, der kommer en landskampspause om lidt, fortæller Mikkel Kallesøe, der i denne sæson har været den foretrukne på Randers FC's højrekant.

Frederik Lauenborg udgik i Herning efter 20 minutter efter et hårdt slag på knæet. Han kunne dog mandag fortælle til Amtsavisen, at der ikke var tegn på en alvorlig skade, efter at tests i knæet viste positive tegn.

Han forventer derfor, at han er tilbage i denne uge.

Vigtig AaB-kamp

Randers FC har overstået den første fjerdedel af denne sæsons grundspil i Superligaen.

I de første syv kampe er det blevet til to sejre, to nederlag og tre uafgjorte kampe.

Nederlagene er dog kommet mod sidste års mestre og sølvvindere i FC Midtjylland og Brøndby. Nicolai Poulsen mener derfor også, at sæsonen har været godkendt indtil videre.

- Det har været fint. Vi har fået en del point, men jeg føler sagtens, vi kunne have fået flere. Mod Brøndby fortjente vi mere, mens det var et fortjent nederlag mod FC Midtjylland. Det har været godkendt, men her i starten ved man også godt, at det pludselig kan vende, og at man så hurtigt er nede i bunden igen, siger Nicolai Poulsen.

Nicolai Poulsen og Randers FC møder i ottende spillerunde AaB på hjemmebane inden sæsonens første landskampspause. Anføreren ser kampen mod nordjyderne som meget vigtig.

- Det er en kamp, der godt kan definere vores sæsonstart en smule. En sejr vil nemlig betyde, at vi ligger i den sjove ende inden landskampspausen, så det er en kamp, hvor vi virkelig skal kæmpe for det.

- Jeg forventer også, det er en kamp, vi går ud og vinder. På hjemmebane føler jeg, vi skal vinde alle kampe, for her er vi virkelig stærke. Vi skal komme med en masse energi, og så skal vi gå efter sejren, fastslår Randers FC-kaptajnen.

Randers FC var inden nederlaget mod FC Midtjylland at finde i top 6 i Superligaen. En sejr over AaB vil sandsynligvis få kronjyderne tilbage i den bedste halvdel i et meget tæt midterfelt.

Nicolai Poulsen synes ikke, at man kan forvente en top 6-placering, selvom kronjyderne har fået en glimrende start på sæsonen.

- Vi kan ikke forvente at spille os i top 6, når vores sæson sidste år var ren overlevelse. Vi har heldigvis fået en fin start, og det hjælper meget, at man ikke hele tiden skal jagte bagfra i tabellen, som vi skulle i sidste sæson. Nu handler det bare om at skrabe så mange point sammen som muligt, og hvis vi så senere hen i sæsonen ligger tæt på top 6, så skal vi selvfølgelig gå efter det, slutter Nicolai Poulsen.

Skadede Randers FC-profiler er snart klar igen: Håber begge at blive klar mod AaB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce