Bonde på plads i ligaklub: Derfor forlader jeg Randers HH

Christoffer Bonde vogtede målet i 22 kampe for Randers HH i 1. division. Arkivfoto: Lars Rasborg

Bonde på plads i ligaklub: Derfor forlader jeg Randers HH

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aarhus Håndbold bekræfter nu, at 19-årige Christoffer Bonde skifter til klubben fra Randers HH på en treårig aftale. Keeperen fastslår, at han ikke var træt af tilværelsen i den kronjyske klub efter en turbulent tid.

Randers: Når Aarhus Håndbold indleder den nye ligasæson på lørdag mod TMS Ringsted, kan Christoffer Bonde få debut for aarhusianerne.

Randers Amtsavis kunne tidligere på måneden afsløre, at det 19-årige målmandstalent synes tabt for projektet om at genetablere Randers HH til fordel for Aarhus Håndbold, og ligaklubben bekræftede onsdag, at man har indgået en treårig aftale med den landsholdsaktuelle keeper.

- Jeg må indrømme, at jeg virkelig ser frem til det. Aarhus Håndbold er en fed klub, og det bliver spændende. Jeg har fået et tilbud, som jeg ikke kunne sige nej til, og jeg tror på, at jeg kan fortsætte min udvikling derinde.

- Randers HH vil altid være min klub, og mit skifte vil ikke ændre på, at jeg vil føle mig hjemme i Arena Randers. Jeg var på ingen måde træt af at være i Randers HH, men jeg følte måske mest af alt, at jeg trængte til nye udfordringer, siger Christoffer Bonde til Randers Amtsavis.

I sidste sæson debuterede han på U20-landsholdet efter en stor sæson for Randers HH i 1. division, og tilgangen af den unge målmand vækker begejstring i den østjyske ligaklub.

- Vi har haft Christoffer Bonde i kikkerten i de seneste par sæsoner. Han blev som bare andet års U18-spiller rykket op i Randers' førsteholdstrup, hvor han hurtigt blev førstevalg og var med til at spille om oprykning til ligaen.

- Han har et virkelig stort potentiale, så muligheden for at skrive kontrakt med ham opstod, sprang vi til med det samme, fortæller Peter Bredal, der fungerer som sportslig rådgiver i Århus Håndbold, til Aarhus Stiftstidende,

Et skridt op

Da det endnu var uvist, om Randers HH ville klare økonomisk frisag til at køre videre, udtalte målvogteren til Randers Amtsavis, at der kun ville være noget at tænke over i forhold til et klubskifte, hvis den randrusianske klub ikke kunne fortsætte.

En holdning, der har ændret sig, siden det i slutningen af juli stod klart, at klubben kunne fortsætte.

- Hen over sommeren var jeg meget indstillet på at hjælpe Randers HH, men da den her mulighed kom, kunne jeg ikke lade være med at overveje den. Jeg ville også gerne været blevet i Randers, men skiftet er et kæmpe skridt op i min karriere, og det har helt sikkert også haft indflydelse, fortæller Christoffer Bonde.

Har Randers HH's turbulente periode over de seneste mange måneder slet ikke påvirket din beslutning?

- Det er klart, at det har haft en lille indflydelse, men det har ikke været hovedet på sømmet. Jeg følte, at jeg var nødt til at tænke lidt egoistisk og tage det her skridt videre. Selv om jeg er Randers-dreng skal jeg ikke nødvendigvis blive i klubben resten af min karriere, og jeg ser Aarhus som en god klub for min videre udvikling, slutter Christoffer Bonde.

Bonde på plads i ligaklub: Derfor forlader jeg Randers HH

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce