Brylluppet blev en drømmedag for basketglad brudepar

Nikolaj Bach Jensen var sikker på, at noget var helt galt, da han hørte Marias spontane udbrud på vej ud af kirken. Men da han kiggede op, fik han forklaringen på hustruens overraskelse. Et espalier dannet af byens basketherrer. Foto: Graphydeluxe by Rikke

Brylluppet blev en drømmedag for basketglad brudepar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers: Der gik kuldegysninger gennem hjemmebanepublikummet, da Randers Cimbria i november sidste år tog imod Copenhagen Wolfpack, og det midt i det hele blev vidne til et smukt frieri fra Nikolaj Bach Jensen til kæresten Maria Holst. Et frieri, som Amtsavisen skrev om dengang, og som du kan læse mere om her.

I dag hedder hun Maria Holst Bach, for de to blevet gift ved et sommerbryllup 18. august, og ligesom ved forlovelsen kom den lokale ligabasketklub nok en gang til at spille en rolle. Spillerne fra Randers Cimbria mødte nemlig op i samlet flok på den store dag efter morgentræningen og stod til brudeparrets store overraskelse klar med espalier, da de som nygifte kom ud af Mariager Kirke.

- Det var ikke noget, vi vidste noget om. Det var først, da vi gik ud af kirken, at vi så dem, men det var jo helt fantastisk. Det var lige prikken over i'et, fortæller en glad Nikolaj Bach Jensen.

At et helt baskethold møder op i kirken, er alligevel de færreste brudepar forundt - superfans eller ej. Foto: Graphydeluxe by Rikke
At et helt baskethold møder op i kirken, er alligevel de færreste brudepar forundt - superfans eller ej. Foto: Graphydeluxe by Rikke

Drømmebrylluppet

Helt sikkert er det, at de to superfans har fået det bryllup, de havde drømt om. Men faktisk var det nær endt helt anderledes.

- I starten havde vi faktisk snakket om, at vi måske skulle overveje et rådhusbryllup, så vi bare kunne blive gift. Men det var ligesom ikke helt det, det endte med, siger Nikolaj, mens Maria Holst Bach supplerer:

- Med et rådhusbryllup havde det været noget helt andet. Man kan roligt sige, at jeg har fået det bryllup, som jeg altid har drømt om, siger den lykkelige brud.

Det viste sig, at det var Nikolajs mor, der havde planlagt besøget af Randers Cimbria nogle måneder forinden for at tage fusen på de nygifte, og derfor fik svigermor da også et par ekstra plusser i bogen hos Maria.

- Det er der slet ingen tvivl om, griner hun.

Foto: Graphydeluxe by Rikke
Foto: Graphydeluxe by Rikke

Hilser på inden kampen

Inden frieriet sidste år havde Nikolaj Bach Jensen og Maria Holst Bach i forvejen en enorm passion for byens baskethold, som altid bliver besøgt på hjemmebanen. Men passionen er kun vokset oven på det venskabelige forhold, som baskethold og brudepar har fået opbygget, og derfor er kampene pludselig blevet endnu hyggeligere at følge.

- Både i hallen og i byen, når vi møder dem, så hilser vi lige på hinanden, siger Maria Holst Bach, inden Nikolaj tilføjer:

- Ja, det er en anden fornemmelse at møde op til en kamp, når man lige hilser på spillerne inden og ønsker dem god kamp. Det er der noget specielt over.

Parrets begejstring for Randers Cimbria har smittet så meget af på familie og venner, at de efterhånden er blevet en lille flok, der følges ad til kampene.

- Det er blevet en stor del af vores liv, og vi er i hvert fald også netop blevet bekræftet i, at vi er trofaste fans, når de møder op til vores bryllup og støtter op om det. Det var helt fantastisk, siger Maria, mens Nikolaj er sikker på, at det for altid er noget, de to vil have sammen.

- Holdet har fulgt os, fra jeg friede til Maria og helt frem til brylluppet, så det kunne nærmest ikke være mere perfekt. Jeg synes bare, det er så fedt, at de er med på den, siger Nikolaj Bach Jensen, der understreger, at han og Maria naturligvis er klar på lægterne, når der er sæsonstart på hjemmebanen til oktober.

Karma til den nye sæson

Den trofaste støtte er noget, som Randers Cimbria og holdets forretningsfører, Mike Nielsen, er ovenud tilfreds med, og derfor mener han da også, at det var helt naturligt at kvittere med støtte den anden vej.

- De følger os jo i tykt og tyndt, og så var det jo en super sjov måde at gøre det på, siger Mike Nielsen om Cimbrias fingeraftryk på parrets store dag, og hvor spillerne også selv havde en fest.

- Ja, det var megahyggeligt, og det var fedt at være en del af, siger Mike Nielsen, der var med til at arrangere Nikolajs frieri sidste år. Nu er håbet, at brylluppet vil give god karma for basketholdet i den kommende sæson

- Det håber vi selvfølgelig, det ville da være rigtig fint, smiler Mike Nielsen.

Maria Holst Bach er i øjeblikket ved at forberede sin bachelor som pædagog, mens Nikolaj Bach Jensen i fredags blev færdig som økonomiassistent og har fået et vikariat på Tradium. Derfor er bryllupsrejsen udskudt til næste sommer, og her er Italien i øjeblikket det varmeste bud på destinationen.

Brylluppet blev en drømmedag for basketglad brudepar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce