Randers Cimbria henter tidligere landsholdsspiller

Randers Cimbria forstærker truppen med 25-årige Esben Reinholt, der i sidste sæson spillede i Horsens IC. Arkivfoto Michael Svenningsen

Randers Cimbria henter tidligere landsholdsspiller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

25-årige Esben Reinholt, der har en fortid i Bakken Bears og Horsens IC, har skrevet under på en kontrakt med Randers Cimbria.

Randers: Randers Cimbria fortsætter oprustningen frem mod den kommende sæson.

Klubben har i løbet af sommeren hentet adskillige nye spillere, og nu har man skrevet kontrakt med endnu en spiller.

Det er 25-årige Esben Reinholt, der er ny mand i Randers Cimbria. Tidligere i karrieren var han blandt de største baskettalenter i Danmark, og fik debut for det danske landshold i 2013.

Esben Reinholt er den femte nye spiller i Randers Cimbria-truppen, der i disse dage er i gang med forberedelser frem mod sæsonstart senere på måneden.

Klubben har sagt farvel til flere markante profiler, og ind er i stedet kommet amerikanske Brantley Bynum, Stan Brown og Dee Franklin. Derudover har kronjyderne også fået fat i den danske landsholdsspiller Rasmus Bach.

Berejst spiller

Esben Reinholt er født og opvokset i Horsens, og det var i hjembyen, at han fik sin basketopdragelse.

Allerede som 16-årig besluttede han sig for at drage til udlandet. Han kom på det kroatiske hold KK Split, hvor han i begyndelsen fik spilletid på deres ungdomshold.

I 2011 fik han debut for KK Splits førstehold, og det blev til hele 13 kampe det år. Sæsonen efter var han en bærende del af holdet, og det blev til 32 kampe, inden han drog videre til italiensk basket.

Det blev aldrig den store succes i Italien, og herefter skiftede han til den belgiske topklub Proximus Spirou.

Her fik han en god start i klubben, men i sommeren 2014 blev det spoleret af en dopingdom, der gjorde ham ukampdygtig i et halvt år.

Esben Reinholt besluttede sig derfor for at skifte hjem til Danmark og Horsens IC, hvor han hurtigt blev en profil og vandt det danske mesterskab.

I DM-finalen blev han dog skadet, og han kom aldrig tilbage i samme gear.

Efterfølgende har guarden været tilknyttet Bakken Bears' andethold, og i sidste sæson vendte han tilbage til Horsens IC. Her blev det dog igen til begrænset spilletid.

Nu prøver Esben Reinholt lykken af i Randers Cimbria, og han kan få debut for kronjyderne, når de åbner sæsonen den 28. september mod Værløse.

Randers Cimbria henter tidligere landsholdsspiller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce