Mariagerfjord scorer højt på uddannelse


Mariagerfjord scorer højt på uddannelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommunen lander i midterfeltet i DI's undersøgelse.

Mariagerfjord: Fra en plads som nummer 49 i 2017, lander Mariagerfjord Kommune i år på en samlet placering som nummer 55 i DI's undersøgelse af erhvervsklimaet i de adspurgte 93 af 98 danske kommuner.

Mariagerfjord Kommune klarer sig bedst i kategorien "Uddannelse", hvor det bliver til en 19.-plads. Kategorien beskriver kommunens placering på et spørgsmål om tilfredshed med skolernes samarbejde med virksomhederne og om i hvor høj grad, det lykkes at give den fremtidige arbejdsstyrke en god uddannelsesmæssig ballast.

Mariagerfjords laveste placering er en 69.-plads i kategorien "Fysiske rammer", som omfatter tilgængelighed af erhvervsgrunde, lokalplanlægningen og den digitale infrastruktur med bredbånd- og mobildækning.

På det specifikke spørgsmål, om der findes erhvervsgrunde med plads til udvikling er Mariagerfjord Kommune styrtdykket fra en placering som nummer 15 til nummer 55.

Ligeledes ligger kommunen i den tungere ende som nummer 70, når der bliver spurgt, om den lokale planlægning tager tilstrækkelig hensyn til erhvervslivet. Når det gælder kommunens indsats for at sikre bredbånd og mobildækning, hedder placeringen nummer 80.

Erhvervschef i Mariagerfjord Kommune Michael Christiansen kan ikke genkende billedet af, at Mariager Fjord Kommune står svagt, når der skal findes erhvervsgrunde med plads til udvikling:

- Vi prøver selvfølgelig at forholde os til, om det er interessant for virksomheder at være her. Men at det skulle være svært at finde erhvervsgrunde med plads til udvikling, er ikke noget, jeg hører om til daglig, siger Michael Christiansen.

Mariagerfjord scorer højt på uddannelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce