Musik for børn i alle aldre

Børn i den musikalske grundskole øver sig med musikken. PR foto

Musik for børn i alle aldre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det nye skoleår er skudt i gang, og på kommunens skoler og i Kulturhuse har Mariagerfjord Kulturskole flere tilbud, der gør det nemt for børn i alle aldre at være med. For mange af skolebørnene betyder det, at de kan gå direkte til musikundervisning efter skoletid.

Mariagerfjord Kommune: Børn i børnehave eller i indskolingen, som gerne vil lære mere om musik, eller måske spille på et instrument, når de bliver lidt større, kan komme med på et af Kulturskolens musikhold. Her arbejder musikpædagogerne med musik på en legende måde og giver børnene nogle gode oplevelser. For de helt små er der babyrytmik, hvor der er plads til både sjov og nærvær.

Babyrytmik er et gratis tilbud for babyer fra 2-12 måneder. Her er der gang i sanglege og fagter, og forældrene får en masse gode øvelser, som de også kan lave hjemme. Henover efteråret er der hold i både Hobro, Mariager og Hadsund, og til foråret kommer det også til Arden.

For 1-3 årige og 3-5 årige er der Musikalsk Legestue, hvor børnene leger musikken ind sammen med mor eller far. De lidt ældre børn i 0.+1. klasse og 2.+3. klasse kan være med på Musikalsk Grundskolehold. Her bevæger børnene sig også til musik og arbejder med rytmik, og så bliver de rigtig gode til at spille sammen og lytte til hinanden. De spiller på en masse instrumenter, som f.eks. bas, trommer og keyboard.

Soloinstrument

Til Musikalsk Grundskole mødes holdene efter skoletid én gang om ugen. Hvis der er tilmeldinger nok, så tilbyder Kulturskolen undervisning både på Valsgård Skole hver mandag, Arden Skole og Bymarkskolen om tirsdagen, Hadsund Skole tirsdag og onsdag, Rosendalskolen om onsdagen og Havbakkeskolen hver torsdag.

Ud over forskoleholdene tilbyder Kulturskolen også undervisning for børn og unge i soloinstrumenter, billedkunst, dans og drama. Man kan læse mere om tilmelding på hjemmesiden mariagerfjordkulturskole.dk

Musik for børn i alle aldre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce