Martin har fundet stoltheden og glæden ved at arbejde

Thomas Roth, indehaver af rikkitikkishop.dk, er rigtig glad for ansættelsen af Martin (bagerst). Foto: PR

Martin har fundet stoltheden og glæden ved at arbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mariagerfjord Erhvervsråd gav webshop et tip om en dygtig IT-medarbejder - og nu er både den nye medarbejder og shoppen meget tilfredse.

Hadsund: Siden december måned 2017 har Thomas Roth stået i spidsen for webshoppen rikkitikkishop.dk, der sælger alverdens boligtekstiler, brugskunst og gaveartikler via internettet.

Der er travlt i shoppen, hvilket har betydet behov for yderligere arbejdskraft i virksomheden. Derfor er Martin, der er handicappet, blevet tilknyttet som it-medarbejder på deltid.

29-årige Martin kan - på grund af sit fysiske handicap med en misdannet højre fod og de tilhørende følgeskader med mange kroniske smerter - ikke arbejde på fuld tid.

Kæmpe stolthed

De seneste mange år har han i gennemsnit kunnet klare 10 timer om ugen, hvilket har betydet, at han er gået fra praktikplads til praktikplads i Mariagerfjord Kommune. Hele seks forskellige praktikpladser er det blevet til de seneste fem år.

Lige indtil foråret 2018, hvor hans drøm om et fast arbejde gik i opfyldelse. Han blev ansat som it-medarbejder hos rikkitikkishop.dk i Hadsund ni timer om ugen. Et arbejde han er glad for.

- Jeg føler en kæmpe stolthed og glæde ved at gå på arbejde frem for at være i praktik. Jeg får nu rigtig løn, og der er altid en masse at lave, siger Martin, der også glæder sig over, at det måske også er første skridt mod at få tilkendt et fleksjob og dermed komme permanent tilbage på arbejdsmarkedet.

Begejstret chef

Mens Martin er glad for at være kommet i job, er begejstringen også tydelig hos Thomas Roth, indehaver af rikkitikkishop.dk.

- Det er en kæmpe gevinst at have fået tilknyttet Martin. Han er dygtig til stort set alt med it, og så arbejder han meget fokuseret og selvstændigt. Samtidig er han god til at komme med input og nye ideer, siger Thomas, der fik anbefalet Martin via Mariagerfjord Erhvervsråd.

- Jeg vidst, at jeg var udfordret på mine ressourcer, særligt omkring it og vedligeholdelse af webshoppen. Jeg havde simpelthen for travlt, men kunne ikke ansætte en medarbejder på fuld tid. Erhvervsrådet satte mig i kontakt med Martin, der var i et praktikforløb, hvor hans it-potentiale ikke blev udnyttet. Med Martin i virksomheden er det ren win-win, siger Thomas Roth.

Martin har fundet stoltheden og glæden ved at arbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce