Sandhedens time i Randers HH: Her er holdet til premieren på Fyn

Joachim Enggaard er tvivlsom til premieren, men ellers kan Randers HH stille skadesfri trup. Arkivfoto: Lars Rasborg

Sandhedens time i Randers HH: Her er holdet til premieren på Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med en ny trænerduo og en trup, hvor de fleste spillere er skiftet ud, er der stor spænding om, hvordan Randers HH står til premieren søndag mod Otterup. Træner Jakob Vestergaard ser dog gode muligheder for overlevelse i 1. division, når man først får holdet spillet sammen.

Randers: Efter en turbulent sommer med en økonomisk redningsaktion og udskiftning af det meste af truppen er det blevet sandhedens time i Randers HH.

Søndag eftermiddag åbner holdet sæsonen i 1. division med en udekamp mod Otterup. Det bliver et opgør, som skal give den nye trænerduo Jakob Vestergaard og Jeppe Bach Knudsen de første svar på holdets styrke i dét, der bliver en kamp for overlevelse i rækken.

Torsdag og fredag blev der offentliggjort aftaler med fem nye spillere. Målmanden Rasmus Poulsen er kommet til fra græske PAOK, højrebacken Mikkel Krogshede skifter fra Viborgs 2. divisionshold, mens playmakeren Mikkel Riis er hentet fra Skjerns andethold.

Desuden er venstre fløjene Emil Kirkemann og Michael Kabel hentet i henholdsvis tysk håndbold og aarhusianske HEI.

Randers HH kigger stadig efter yderligere en spiller til stregen og til bagkæden, men ellers er truppen ved at være på plads.

- Først og fremmest betyder det, at vi nu kan træne med noget højere kvalitet, end vi kunne for en måned siden. Selvfølgelig kunne vi godt have brugt en måneds forberedelse mere, men det er sådan, det er. Vi kommer til at spille os ind i turneringen og vil være underdogs i de første syv-otte kampe. Men er der noget, man ikke behøver at træne, så er det viljen til at kæmpe med næb og kløer for point, og det vil man også komme til at se os gøre, siger Jakob Vestergaard.

Premieretruppen
Randers HH-trænerduoen Jeppe Bach Knudsen og Jakob Vestergaard har udtaget følgende spillere til premierekampen i OtterupMålmænd

Kevin Fisker

Rasmus Poulsen

Viktor Warrer

Fløje

Joachim Enggaard

Daniel Minke

Emil Kirkemann

Michael Kabel

Stregspillere

Andreas Sommer

Martin Vemmelund

Bagspillere

Jacob Aaquist

Frederik Skoda

Mikkel Riis

Mikkel Krogshede

Nicklas Fast

Jonathan Stjernholm

Gode træningskampe

Selv om truppen først er faldet på plads i de seneste uger, har det set overraskende godt ud i træningskampene.

Randers HH har besejret Nørre Djurs, det norske 1. divisionshold Kristiansand samt 1. divisionskollegaerne fra Frederikshavn. Holdets eneste nederlag var et knebent af slagsen til HC Odense, som er oprykkere til 1. division.

- Det har set fint ud, men vi ved også godt, at det bliver noget andet, når der er point på spil. Vi kommer til at slås for overlevelse og må forvente, at der kommer til at gå noget tid, før vi får de gode præstationer at se. For os handler det om at udvikle den enkelte spiller og holdet, og så skal vi også nok komme til at få vores point, siger Jakob Vestergaard.

- Som jeg ser rækken, så har Fredericia og Ajax fået samlet så slagkraftige hold, at de kommer til at slås om oprykningen, men derudover tror jeg, at de øvrige hold i rækken vil kunne slå hinanden på kryds og tværs, tilføjer han.

Tre U18-spillere med

Udover kontraktspillerne har Randers HH tre U18-drenge med til premieren i Otterup.

Det er målmanden Viktor Warrer, stregspilleren Simon Vemmelund og bagspilleren Jonathan Stjernholm.

Desuden har man Nicklas Fast med i truppen. Han spillede i sidste sæson i Hornbæk, men har gjort det godt for Randers HH-mandskabet i opstarten til den nye sæson og er altså med i bussen til Fyn.

Højrefløjen Joachim Enggaard er tvivlsom til premieren med knæproblemer, men ellers kan Randers HH stille med en skadesfri trup.

Det ultimative

Søndagens fynske modstander sluttede i sidste sæson som nummer ni i 1. division, og det er et hold, som Jakob Vestergaard forventer, vil ende i midten af rækken.

Trods usikkerheden om, hvordan Randers HH står efter de mange udskiftninger i truppen, glæder rutinerede Jakob Vestergaard sig alligevel til at komme i gang med sæsonen.

- Når man har været med i gamet længe og haft så mange træningsopstarter, så ved man jo godt, at det sjoveste er at spille kampe. Der vil helt sikkert være en spænding og mange tanker i hovederne på spillerne i forhold til de planer, vi har for, hvordan vi skal spille. Men ikke desto mindre er det jo det ultimative, når man skal spille kamp, og der står point på spil. Det bliver fedt at komme i gang, siger Randers HH-træneren.

Kampen mod Otterup spilles søndag klokken 15.

Sandhedens time i Randers HH: Her er holdet til premieren på Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce