Drømmestart: Randers HH tager overraskende sejr i premieren

Jaochim Engaard gik forrest i Randers HH's premieresejr over Otterup. Højre fløjen scorede otte mål i kampen. Arkivfoto: Lars Rasborg

Drømmestart: Randers HH tager overraskende sejr i premieren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For få dage siden fik Randers HH tilføjet fem nye ansigter til en i forvejen næsten helt ny trup, men alligevel sejrede randrusianerne 29-25 i sæsonens første kamp imod Otterup på Fyn. Joachim Enggaard viste vejen med otte scoringer.

Randers: Randers HH var på sæsonens første opgave søndag eftermiddag imod Otterup fra Fyn, og på trods af at trænerduoen Jakob Vestergaard og Jeppe Knudsen først fik halvdelen af truppen på plads i de seneste uger, så leverede randrusianerne overraskelsen på Fyn.

Med otte scoringer førte Joachim Enggaard an i premierekampen, der endte med en sejr på 29-25 over sidste sæsons nummer ni i 1. division.

Jakob Aaquist, der tidligere har været ungdomsspiller i den grønne trøje, er tilbage efter en tilværelse i Skanderborg og efterfølgende Skive, og han skulle kun bruge et kvarter på at notere sig for fire scoringer i en jævnbyrdig indledning.

Det var først, da Joachim Enggaard meldte sig ind i opgøret, at randrusianerne overraskende tog teten imod fynboerne.

Højrefløjen scorede fire mål på seks minutter, og så førte gæsterne med tre, inden de blev ramt af en udvisningsbølge.

Jonathan Stjernholm, Andreas Sommer og Martin Vemmelund måtte alle en tur fordi bænken i to minutter, og det udnyttede hjemmeholdet til at bringe sig på 12-13 inden pausen.

Men så tog Randers HH's fløjspillere igen fat. Først scorede Emil Kirkemann sit første mål for Randers HH, og Joachim Enggaard fulgte op med sit sjette og syende mål i kampen til en føring på 17-14.

Hjemmeholdet forsøgte at ændre udeholdets dominans med en timeout, men det var Jakob Vestergaard og Jeppe Knudsen, der fik mest ud af den snak.

Mikkel Riis og Andreas Sommer bragte randrusianerne foran med fem mål med 20 minutter tilbage af opgøret, og en drømmestart for det nye HH-hold var i pipelinen.

Den slags har før givet gummiarm til det undertippede hold, men randrusianerne fortsatte bare med at mose på. 16-23 var stillingen med et kvarter tilbage af kampen, og selvom hjemmeholdet fik hentet et par scoringer, kom de ikke i nærheden af pointene i premieren.

Målscorere Randers HH: Joachim Enggaard 8, Mikkel Riis 5, Andreas Sommer 5, Jacob Aaquist 5, Michael Kabel 2, Emil Kirkemann 2, Frederik Skoda 1 og Daniel Minke 1.

Drømmestart: Randers HH tager overraskende sejr i premieren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce