Agesen: Der venter os et frådende Viborg-hold

Niels Agesen er ikke specielt forundret over, at Viborg HK endnu ikke har fået point på ligakontoen. Arkivfoto: Annelene Petersen

Agesen: Der venter os et frådende Viborg-hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers HK-cheftræner Niels Agesen tror på, at kronjyderne kan udfordre Viborg HK i deres hule onsdag aften, men han forventer at møde et sejrshungrende hjemmehold.

Randers: Nykøbing Falster Håndboldklub. Aarhus Håndbold. Team Esbjerg. Odense Håndbold.

Viborg HK's håndboldkvinder er gået fra banen som taber mod dem alle, og onsdag aften kan Randers HK forværre sæsonstarten for håndboldflagskibet i domkirkebyen.

- Inden vi gik i gang, så jeg Viborg som et hold, vi kan udfordre, og det gør jeg stadig. Men det er ikke en udebane, hvor jeg forventer, at vi skal hente to point, siger Randers HK-cheftræner Niels Agesen, der håber, at holdet kan lægge lag på fra en fin anden halvleg mod Herning Ikast.

- Da jeg så sæsonens fem første kampe, sagde jeg, at jeg ville være tilfreds med to point, og dem har jeg fået. Men der er ingen tvivl om, at det vil lune med to point i Viborg, og præstationen imod Herning Ikast giver også tro på det. Omvendt har vi også set, at vi er et nyt hold med store udsving og skader, så jeg forventer ikke bare, at vi rammer den, lyder det fra Niels Agesen.

Viborg HK - Randers HK
Kampstart: Onsdag klokken 19.00 i Vibocold Arena i ViborgSkader: Maria Fisker Stokholm, Martina Thörn og Anne Sofie Hjort

Dommerpar: Mads Hansen og Martin Gjeding

To afgørende punkter

Viborg har fået en historisk dårlig start på sæsonen, men ifølge Niels Agesen er det i den forbindelse væsentligt at tage holdets modstandere i betragtning.

- De tabte til et godt spillende Aarhus-hold, spillede lige op med Esbjerg og var med mod Odense i en halvleg. Deres store nederlag i premieren mod Nykøbing undrer mig allermest, men de har også kørt andre hold over, så det er måske mere et udtryk for en imponerende start i Nykøbing end en dårlig start i Viborg. Jeg er faktisk ikke vildt forundret over, at Viborg ligger med nul point, fortæller Niels Agesen.

Men uanset hvordan man ser på det, så er Viborg vel et såret dyr på nuværende tidspunkt?

- Det kan man sige, men jeg har en gang påkørt en kat, som ikke døde, og den var ikke særlig venlig, da jeg skulle ud til den. Det er klart, at hvis vi kan sætte os på dem, så kan vi udnytte situationen. Men der er ingen tvivl om, at det er et frådende Viborg-hold, der vil ud og slette nullet, fortæller Niels Agesen.

I sidste sæson vandt Randers HK grundspillets sidste opgør på Viborgs hjemmebane efter en tæt affære, og Niels Agesen spår endnu en tæt kamp onsdag aften. Cheftræneren fremhæver to punkter, der bliver afgørende for, om randrusianerne fordobler pointhøsten i Viborg.

- Vi skal lykkes defensivt, så vi får en kontrafase. Den nøgle fandt vi imod Herning Ikast, og det skal vi tage med. Men vi skal også fortsat have modet til at gå mod mål, og der skal gerne være flere end et par stykker, der byder ind på den konto. Jeg er meget positiv lige nu, men jeg tror, at det bliver en tæt kamp. Det er to hold, som der bliver peget lidt fingre ad udefra, men jeg er nu glad for de to point vi har, siger Niels Agesen.

Opgøret fløjtes i gang klokken 19.00.

Agesen: Der venter os et frådende Viborg-hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce