Hvem er Årets Frivillig 2018?

Kåring af Årets Frivillig 2017, Preben Gregersen (th.). Næstformand i Voksen- og Plejeudvalget, Lars Sørensen (tv.), overrakte prisen i 2017. PR-foto

Hvem er Årets Frivillig 2018?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Norddjurs: På årets Frivilligdag 21. november 2018 kåres Årets Frivillig inden for frivilligt socialt arbejde i Norddjurs Kommune. I den forbindelse opfordrer frivilligrådet alle til at indsende forslag på en eller flere personer, der gør en særlig frivillig indsats for at øge livskvaliteten for borgere i Norddjurs Kommune.

Sidste år var det Preben Gregersen fra Vivild, der løb med prisen som Årets Frivillig 2017 for hans engagement i bl.a. Vivild Ældreklub og Norddjurs Motionsvenner. Frivilligrådet og Norddjurs Kommune glæder sig til at modtage årets indstillinger og til at fejre en særlig ildsjæl på Frivilligdagen.- For os i Norddjurs Kommune er Frivilligdagen en anledning til sætte fokus på den store indsats, som de mange frivillige i Norddjurs gør for at skabe liv og glæde blandt alle borgere i vores kommune. Med prisen til Årets Frivillig ønsker vi at sige en særlig tak til en ildsjæl, der gør en indsats udover det sædvanlige, siger Lars Møller, formand for Voksen- og Plejeudvalget, der igen i år vil overrække prisen til Årets Frivillig.

Indstilling af kandidater
Indstilling af kandidater bedes sendt pr. e-mail til Kathrine Lund Jacobsen på klj@norddjurs.dk senest den 9. oktober 2018.Indstillingen skal indeholde kontaktoplysninger på kandidaten samt en beskrivelse af, hvorfor den pågældende indstilles til prisen.

Hvem er Årets Frivillig 2018?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce