Søstrene Grene leverer rekordregnskab

Bolig og interiør- artikler er populære varer i Søstrene Grene, der netop har præsenteret regnskab. Foto: Søren E. Alwan

Søstrene Grene leverer rekordregnskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kæden Søstrene Grene, der er levringsdygtig i billige varer, afleverer regnskab med rekordstort driftsresultat.

Søstrene Grene laver rekordregnskab

Randers: Salget af lys, servietter, køkkengrej og møbler til hjemmet går strygende. I hvert fald for den århusianske kæde Søstrene Grene, der også har butik i Randers.

Virksomheden har netop præsenteret et regnskab med et resultat på 78 millioner kroner efter skat. Det er en stigning på 46 millioner kroner i forhold til sidste år.

I det seneste regnskabsår har den familieejede virksomhed åbnet 44 nye butikker og åbnet butikker på fire nye markeder: Østrig, Schweiz, Belgien og Færøerne.

- Vi er utrolig glade for, at folk tager så positivt imod Søstrene Grene i ind- og udland, men vi er samtidig meget bevidste om, at vi ikke må tage det for givet. Uden vores dygtige kolleger i vores butikker og på vores hovedkontorer var det aldrig lykkedes at opnå et resultat som dette, siger Mikkel Grene, administrerende direktør i Søstrene Grene.

Om Søstrene Grene
  • Søstrene Grene er en århusiansk detailkæde grundlagt som "Søstrene Grenes Handelskompagnie" i Aarhus i 1973
  • Oprindeligt importerede man primært varer fra Østen. I dag er en større del eget design
  • I 1980erne begyndte butikkerne at sprede sig til andre danske byer
  • Inspirationen til søstrene er fundet i Grene-familien, som stadig ejer og driver virksomheden. I dag med brødrene Mikkel og Chresten Grene ved roret
  • Søstrene Grene har mere end 216 butikker fordelt på 15 lande, og der åbner løbende nye
Søstrene Grene findes i 15 lande. Arkivfoto: David Leth Williams/Scanpix
Søstrene Grene findes i 15 lande. Arkivfoto: David Leth Williams/Scanpix

Væksten skal fortsætte

Kæden har i dag mere end 216 butikker fordelt i 15 forskellige lande. Og ambitionen er ifølge Mikkel Grene, at omsætningen og væksten i antallet af butikker skal fortsætte i samme tempo.

- Vækst og ekspansion er ikke et mål i sig selv, men vi drømmer om gennem vores univers at røre så mange kunder som muligt i de kommende år rundt omkring i verden. Og så er det vigtigt for os - ikke mindst som familieejet virksomhed, at vi kan levere stærke finansielle resultater, så vi er i stand til at finansiere alle de mange nye tiltag, som vi har i støbeskeen for de kommende år, siger Mikkel Grene i en pressemeddelelse.

Søstrene Grene leverer rekordregnskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce