- Andre tænker sikkert, det ikke var så slemt - men det var det for mig

25-årige Ajla Rekovic har altid været meget ked af sine tænder, som hun slet ikke synes, passede til hende. Foto: Nanna Lørup Buch

- Andre tænker sikkert, det ikke var så slemt - men det var det for mig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der ingen grund til at gå rundt og have det dårligt over, hvordan man ser ud, når man har mulighed til at ændre det, mener Ajla Rekovic.

25-årige Ajla Rekovic har altid været ked af sine tænder, som hun følte var helt forkerte. Nu har hun valgt at gøre noget ved det, trods andres fordomme om kosmetiske behandlinger.

- Jeg syntes ikke, mine tænder passede ordentligt til mit ansigt - de var for små og smalle, de var usymmetriske og så var der et stort mellemrum mellem mine fortænder. Jeg synes også, at der var alt for meget tandkød, når jeg smilede, fortæller 25-årige Ajla Rekovic, der med bosniske forældre er født i Montenegro og opvokset i Ebeltoft. Hun kom til Danmark, da hun var tre måneder gammel. De sidste otte år har hun boet i Randers.

Ajla Rekovic har i mange år følt, at hendes tænder ikke lignede rigtige tænder. Selvom hun aldrig er blevet mobbet eller drillet med sine tænder, har det alligevel gået hende meget på.

- Jeg havde det dårligt med mine tænder. Jeg kunne se, de ikke var lige som alle andres tænder.

Det var meget stressende at skulle tænke over, hvordan jeg smilede, hver gang jeg smilede. Det stress, det gad jeg ikke leve med mere, siger Ajla Rekovic.

- Jeg er ikke længere flov

Derfor valgte Ajla Rekovic, at hun ville gøre noget ved sine tænder.

- Jeg gad ikke at skulle tænke over det hele tiden. I november sidste år besluttede jeg mig for, at nu var det nu. Der skulle ske noget, fortæller hun.

I starten af juli i år blev hun færdig med et halvt års behandlinger hos Tandlægecentret i Randers, hvor hun har fået nye porcelænsfacader, og et smil, hun ikke længere er flov over.

- Det er skønt. Jeg er så glad for mit smil nu. Min selvtillid har aldrig fejlet noget som sådan - det er bare blevet bedre nu, hvor jeg ikke længere er flov over mine tænder, siger hun.

Ligeglad med, hvad andre tænker

For Ajla Rekovic, betyder det ikke så meget, hvad andre tænker om, at hun har fået en kosmetisk behandling - hun har ikke gjort det for deres skyld, men for sin egen.

- Andre tænker sikkert, det ikke var så slemt - men det var det for mig. Man er jo sin egen største kritiker, siger hun.

Der er mange, der har fordomme om kosmetiske behandlinger, men den slags fordomme, gider Ajla Rekovic ikke tage sig af.

- Jeg ser det ikke som et problem, at man ændrer ved sit udseende. Hvis man har noget ved sig selv, man ikke kan lide, så skal man få det lavet om, hvis det er noget, der påvirker en så meget, som mine tænder har gjort, siger hun og tilføjer.

- Det er så stressende at skulle tænke over, hvordan man smiler hele tiden, og så virker smilet så falsk, når man prøver at rette det til, mens man smiler. Nu skal jeg ikke tænke over det mere, når jeg smiler. Jeg er blevet glad for at få taget billeder. Jeg har ikke været glad for at smile på billeder tidligere. Jeg har fået det bedre med mig selv, og det er det hele værd.

Denne artikel er sponsoreret af Tandlægecentret i Randers, der ønsker at sætte fokus på tandpleje.

Tandlægecentret i Randers
Nye patienter i Tandlægecentret i Randers er mere end velkomne. Tandlægecentret klarer alt det praktiske for dig i forhold til indhentning af tidligere journal og røntgenbilleder, i det omfang det er nødvendigt.Men opbygning af den tillid, som er vigtig for begge parter, kommer ikke af sig selv.

Tandlægecentret i Randers vil gøre alt, hvad de kan for at opbygge denne tillid. Er du bange eller nervøs for at komme til tandlæge, kan du trygt henvende dig til Tandlægecentret, der har stor erfaring med patienter med tandlægeskræk.

Tidligere var tandlægen en autoritet, hvor der ikke var plads til spørgsmål eller forklaring undervejs. Sådan er det ikke hos Tandlægecentret i Randers. Det er meget vigtigt for klinikken, at du er glad for at få plejet dine tænder - både i forhold til den behandling du får udført, men også at du oplever en god og personlig service.

Om sponsoreret indhold på vores nyhedssites

Sponsorerede artikler laves i et samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle native-afdeling og en annoncør.

Ved artikler markeret med "Sponsoreret indhold", har annoncøren betalt for artiklen og har indflydelse på det emne, artiklen beskæftiger sig med, mens Jysk Fynske Mediers journalister på native-redaktionen står for bl.a. idéudvikling, vinkling, billedvalg og tekst.

Sponsorerede artikler bringes side om side med almindeligt redaktionelt indhold, og skal leve op til de samme kvalitetsstandarder samt til den værdi, stil og tone, læserne kender fra Jysk Fynske Mediers øvrige indhold. Den ansvarlige native-redaktør har til enhver tid fuld redigeringsret over det native-indhold, der publiceres hos Jysk Fynske Medier.

- Andre tænker sikkert, det ikke var så slemt - men det var det for mig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.