Pengelån hjælper østjyderne med juleshopping

Matchbanker blev grundlagt i 2017 af administrerende direktør, Andreas Linde, sammen med IT-direktør, Stefan Vinding Olesen.

Pengelån hjælper østjyderne med juleshopping

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I december står udgifterne på deres højeste, hvorfor østjyderne vælger at låne penge til at klare juleindkøbet. Det viser en ny undersøgelse foretaget af Matchbanker.dk

Julen står som regel i traditionernes tegn, hvilket indebærer alt fra julemad og oppyntning til gaver og julefrokoster. Det er dog en dyr affære, hvilket kan lokke forbrugere til at låne penge, så der bliver råd til alle julens udgifter. Ifølge en undersøgelse foretaget af Matchbanker, stiger andelen af østjydernes forbrugslån, som bliver benyttet til shopping, med hele 41,7 % i måneden op til jul sammenlignet med årets øvrige måneder. Tallene viser således, at 10,2 % af de østjyske brugeres forbrugslån bliver anvendt på shopping i måneden op til jul - hvorimod kun 7,2% af lånene bliver brugt på shopping resten af året.

For at danne et billede af danskernes låneadfærd op til jul, har Matchbanker udsendt et landsdækkende spørgeskema til deres brugere i Danmark. Ud fra de 2.911 indhentede besvarelser viser opgørelsen, at 52,7% af de adspurgte brugere har anvendt et lån til helt eller delvist at dække juleudgifterne - herunder særligt julegaver, som 30,5% af de adspurgte, som har taget lån, har lånt til.

Matchbankers administrerende direktør, Andreas Linde, kommenterer på denne tendens:

- Julen er en tid, der er forbundet med udgifter, som ligger ud over det sædvanlige - men også en tid forbundet med hygge og traditioner, som de færreste er villige til at gå på kompromis med. Derfor er det helt naturligt, at danskerne vil være tilbøjelige til at dække nogle af julens ekstraudgifter med et lån, som de så kan betale tilbage i starten i 2018, hvor vi går ind i en - forbrugsmæssigt - mere stille periode.

Andreas Linde grundlagde Matchbanker i 2017 i samarbejde med IT-direktør, Stefan Vinding Olesen.

Om Matchbanker
Matchbanker er en online sammenligningsportal, der hjælper forbrugere med at finde skræddersyede lånetilbud.På Matchbanker.dk opretter du en gratis bruger, som giver dig adgang til din helt egen oversigt over lånemuligheder, der er tilpasset din situation. Ved oprettelsen skal du udfylde en kort formular om dine forhold og behov, hvorefter du i løbet af få sekunder kan tilgå din personlige låneliste.

Benytter du Matchbanker i din søgen efter et online lån, slipper du for selv at kæmme lånemarkedet igennem og sammenligne lån på tværs af faktorer som renter, ÅOP, løbetid og udbetaling.

I dag opererer Matchbanker i Danmark, Norge, Sverige, Spanien og Polen.

Om sponsoreret indhold på vores nyhedssites

Sponsorerede artikler laves i et samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle native-afdeling og en annoncør.

Ved artikler markeret med "Sponsoreret indhold", har annoncøren betalt for artiklen og har indflydelse på det emne, artiklen beskæftiger sig med, mens Jysk Fynske Mediers journalister på native-redaktionen står for bl.a. idéudvikling, vinkling, billedvalg og tekst.

Sponsorerede artikler bringes side om side med almindeligt redaktionelt indhold, og skal leve op til de samme kvalitetsstandarder samt til den værdi, stil og tone, læserne kender fra Jysk Fynske Mediers øvrige indhold. Den ansvarlige native-redaktør har til enhver tid fuld redigeringsret over det native-indhold, der publiceres hos Jysk Fynske Medier.

Pengelån hjælper østjyderne med juleshopping

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.