25 år med penge


25 år med penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Privatrådgiver Birgitte Richter har 25 års jubilæum i Vestjysk Bank den 1. januar 2018.

- Det er ikke til at forstå, at der er gået så mange år, men det har også været år med mange nye tiltag og forandringer. Der sker jo generelt en stor udvikling over så mange år, og det har bestemt også været tilfældet indenfor banksektoren. Der har ikke været mulighed for at køre på rutinen, og heldigvis også for det, fortæller Birgitte Richter.

Birgitte Richter er uddannet i Varde Bank i 1988. Siden kom hun til Nordvest Bank, som efterfølgende blev til Vestjysk Bank.

- Det har været 25 spændende år i Vestjysk Bank. Jeg har jo nogle fantastiske kolleger, og jeg er meget glad for kontakten til kunderne. Dialogen giver mig så meget. Mange har været kunder her i mange år, så vi kender jo hinanden. Jeg følger med i deres liv og deres børns liv - som jo ofte også er kunder i banken. Det er en stor tilfredsstillelse for mig, at vi sammen finder gode løsninger for både kunder og banken, understreger Birgitte Richter.

Birgitte er gift med Henrik, og parret bor i Vorup sammen med deres tvillingedrenge på 15 år.

- Vi har brugt en del tid på at følge drengene i deres fodbold. Nu er der blevet tid til, at jeg selv kan spille, og sammen med andre "fodboldmødre" er jeg startet på fodbold-fitness. Vi får noget motion samtidig med, at vi hygger os. Det er den perfekte kombination, smiler Birgitte Richter.

Jubilæet markeres med kolleger i banken.

25 år med penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce