Dødsfald: Villy Erik Sørensen


Dødsfald: Villy Erik Sørensen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Chauffør Villy Erik Sørensen, Randers, er død, 79 år.

Villy Erik Sørensen blev født 11. april 1938 og voksede op på Tøjhushavevej med tre søskende. Efter skolegangen på C. la Cours Skole kom han ud at arbejde, blandt andet som bud. Villy Sørensen aftjente sin værnepligt i Oksbøl, og her fik han stort kørekort. Herefter fik han ansættelse omkring 1960 som lastbilchauffør hos Jens Ødums vognmandsforretning, og Villy Sørensen nåede at køre under tre generationer Ødum.

Han var vellidt blandt kolleger og var tillidsrepræsentant, og han sad i en årrække i bestyrelsen for Chaufførernes Fagforening.

Villy Sørensen måtte sygemeldes på grund af rygproblemer, og han gik på efterløn omkring 1993.

Gennem sin søster mødte Villy Sørensen i begyndelsen af 1970'erne Rose Mary, og de blev gift i 1974. Da Rose Mary var katolik, konverterede Villy Sørensen til katolicismen. Parret købte hus i Lene Bredahls Gade, og her blev børnene Jeanet og Knud født. Begge børn med familier bor i dag i Helsted og i Randers.

Ved siden af sit chaufførarbejde gjorde Villy Sørensen et stort frivilligt arbejde for kirken. Hustruen var aktiv i aktivitetsforeningen 'Vendepunktet', og her kom Villy Sørensen i bestyrelsen og deltog i det daglige administrative arbejde.

Da børnene var små, gik ferierne ofte til udlandet. Senere blev det til flere somre på Sostrup Slot. Efter at Villy Sørensen gik på efterløn, blev han aktiv i kvarterløftet for Tøjhushavekvarteret og var kasserer for foreningen 'Remisen'.

Villy Sørensen var et rigtigt familiemenneske, og da han var praktisk anlagt, hjalp han hjertens gerne, når de voksne børn havde brug for hjælp. Da hustruen døde i 2011, flyttede datteren med familie ind i huset, hvilket var en stor hjælp, da Villy Sørensen havde fået konstateret Alzheimers. Huset blev solgt for to år siden, og Villy Sørensen flyttede ind i Kollektivhuset. Her sov han stille ind.

Villy Erik Sørensen efterlader to børn, svigerbørn og seks børnebørn samt to søstre.

PE

Dødsfald: Villy Erik Sørensen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce