Fire nye iværksættere godt på vej

De stolte iværksættere er forrest fra venstre, Mirwais ­Salem, Jakob Larsen, Ferda Ky og Søren Dremark-Larsen. Pressebillede

Fire nye iværksættere godt på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I sidste uge blev deltagerne i Bysekretariatets iværksætterprojektet, Business Talents, fejret til den store guldmedalje. Iværksætterne har alle fulgt et forløb, hvor de har arbejdet målrettet for at starte deres egne virksomheder. For at fejre deltagerne og anerkende deres store indsats for at få fod under eget bord inviterede Bysekretariatet deltagere og samarbejdspartnere til reception.

Iværksætteriprojektet er drevet i et samarbejde mellem Randers FC, Business Park Randers og Bysekretariatet. Men de er bestemt ikke de eneste, der har investeret tid og kræfter i projektet. Deltagerne har undervejs været i kontakt med erhvervslivet gennem besøg fra relevante foredragsholdere fra erhvervslivet, virksomhedsbesøg og introduktion til erhvervsnetværk i Randers. Det var da også netop disse samarbejdspartnere fra erhvervslivet, der mødte op for at fejre deltagerne.

De stolte iværksættere er Mirwais Salem, der driver cykelhandlen Randers Cykelservice på Mariagervej, Jakob Larsen, der er ved at starte vinduespolerings- og rengøringsvirksomheden Jakobs Vinduespolering, Ferda Ky, der har åbnet fodterapeutklinik på Østervold, og Søren Dremark-Larsen, der åbner it-virksomheden Webcarer, der assisterer virksomheder med deres hjemmesider. Under forløbet har deltagerne arbejdet med bl.a. forretningsudvikling og udarbejdet forretningsplaner.

Mens projektets hovedfokus har været på vejledning og sparring i forhold til start af egen virksomhed, var der også midler i projektet til opstartskapital. Opstartskapitalen blev fordelt mellem deltagerne fra Jennumparken af et panel bestående af lokale erhvervspersoner.

Pia Højlund Juul, Partner og ejer i Rasborg & Partnere og partner i BDO, Kasper Nissen, Business Manager i Skan Retail, og Christian Nyborg, adm. direktør og medstifter af ACTEC stod for vurderingen af deltagernes indsendte ansøgninger og forretningsplaner. Udover at stille sig til rådighed for vurdering af deltagernes forretninger gav panelet deltagerne en times gratis virksomhedsrådgivning hos dem hver.

Fire nye iværksættere godt på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce