Hoteldirektør er ny mester for frimurerloge

Hotel Limfjorden i Thisted ligger smukt ud mod vandet., som det fremgår af billedet her af Martin Wolff Strange. Privatfoto

Hoteldirektør er ny mester for frimurerloge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Martin Wolff Strange er ny på lederposten i Det Gyldne Aks.

Den nytiltrådte mester for logen Det Gyldne Aks i Randers, Martin Wolff Strange, 38 år, bor privat i Herning, er til daglig direktør for Hotel Limfjorden i Thisted og nu altså betroet den symbolske hammer i logen på adressen Danmarksgade 2B.

Læg hertil, at Martin Wolff Strange er medlem af nogle udvalg i  Danske Hoteller og med i foreningen Revy Danmark, hvor bl.a. også Randers Revyen er med. På Hotel Limfjorden var der forpremiere for pensionister med 100 deltagere samme dag, som Martin Wolff Strange skulle indsættes i sit embede i Randers.

- Så midt i anden akt måtte jeg sætte kurs mod Randers for at være omklædt og klar til at modtage brødre og gæster kl. 19, fortæller Martin Wolff Strange.

Når Martin Wolff Strange er blevet frimurer i Randers, hænger det sammen med, at han er opvokset i byen - mellemnavnet Wolff kommer fra hans mor, Connie Stranges slægt.

Skoletiden foregik på Nørrevangsskolen.

- Randers´ største barylerskole, lyder det kontant fra den tidligere elev, som i sine helt unge dage blev medhjælper hos Thomas Degn i dennes cogartcenter på Gl. Hobrovej.

Efter aftjent værnepligt i Skive tog Martin Wolff Strange en uddannelse som kok på Quality Hotel i Herning og tilbragte senere 12 år som køkkenchef på Hotel Medi i Ikast.

De seneste fire år har Martin Wolff Strange stået i spidsen for Hotel Limfjorden i Thisted, hvor det også kan forekomme, at han bruger sin oprindelige uddannelse i køkkenet.

Danske Hoteller

Hotel Limfjorden er en del en privatejet kæde . Martin Wolff Strange kom med i arbejdet i Danske Hoteller, da kæden kun bestod af seks kroer og hoteller - nu er der 21.

Så mange er der nu, at Martin Wolff Strange må opgive at huske dem alle i telefonen. Men nævnes kan foruden hotellet i Thisted Dronninglund Hotel, Hotel Søparken i Pandrup, Hotel Phønix i Brønderslev, Hjallerup Kro, Hotel Vildbjerg, Østergaards Hotel i Herning, Vissenbjerg Storkro, Aarslev Kro ved Aarhus, Hotel Ringkøbing, Menstrup Kro på Sjælland - og endnu flere.

Formand for bestyrelsen er Erik Sophus Falck fra den kendte Falck-slægt med et driftsudvalg som daglig ledelse.

Selv har Martin Wolff Strange arbejdet aktivt med at få nye medlemmer sat praktisk i gang, og sammen med et par andre er han i dag indkøbsansvarlig for samtlige 21 medlemshoteller, en post, han faktisk bestred alene i nogle år.

Revydirektør

Revydirektør kan Martin Wolff Strange også kalde sig. På Hotel Limfjorden opførtes tidligere i år Revy Raketten med blandt andre Ulla Jessen blandt de medvirkende.

- Revy Danmark har den praktiske opgave at sørge for, at medlemsrevyerne ikke har premiere alle sammen på samme dag, forklarer Martin Wolff Strange om denne sammenslutning.

Revy Danmark står også for den årlige begivenhed Revyernes Revy og samarbejder med TV2 om Charlies Revygalla.

Hvordan Martin Wolff Strange når det hele, nu også måderne i Det Gyldne Aks hver torsdag aften, har han en enkelt forklaring på:

- Skal man have noget til at ske, skal man få fat i en person, der har lidt for meget at bestille i forvejen, lyder det.

Af praktiske årsager kan Martin Wolff Strange af og til finde på at overnatte på hotellet i Thisted i stedet for at køre til bopælen i Herning. Han er single og har ingen børn.

Særlig oplevelse

Der er fri besøgsret mellem og et tilbagevende fælles møde mellem logen St. Martin og de to såkaldte laugsloger Det Gyldne Aks og Akacien. Torsdag den 2. november er det derfor Martin Wolff Strange, der skal føre hammeren - det vil sige lede mødet - i St. Martin i Søren Møllers Gade.

Man skulle næppe tro, der kan presses mere ind i kalenderen, men af og til slår Martin Wolff Strange "lidt til en golfbold", som han siger. Og han er desuden medlem af en whisky-klub i Herning.

Martin Wolff Strange har været frimurer siden den 5. februar 2009.

Hoteldirektør er ny mester for frimurerloge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce