It-direktøren lader op i naturen

Carsten Rohde.

It-direktøren lader op i naturen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Carsten Rohde, afdelingsdirektør for it i Sparekassen Kronjylland, fylder 50 år 28. december. Carsten Rohde fulgte med daværende Sparekassen Østjylland over i Sparekassen Kronjylland i 2012. Siden har Carsten Rohde stået i spidsen for Sparekassen Kronjyllands it-afdeling i Randers. Her bruger han en stor del af sin tid på at sikre, at Sparekassens it-platform understøtter den udvikling, der er sat for Sparekassens forretning. En af de store opgaver har været at skalere platformen op i takt med den vækst, der naturligt er fulgt med Sparekassens opkøb og nye afdelinger de seneste år.

Udover at lede Sparekassens it-team bestående af 15 medarbejdere, er Carsten Rohde formand for 3S it-netværket bestående af ni pengeinstitutter. Han er også med til at sikre, at Sparekassen Kronjylland som den største danske samarbejdspartner til datacentralen SDC på flere måder er trendsættende og medvirker til udviklingsopgaver inden for eksempelvis robotics og videokonferencer.

Når Carsten Rohde trækker stikket på jobbet, så er det i naturen, han finder ro til at få renset tankerne og ladet op. Han er således passioneret friluftsmenneske, ivrig fluefisker og på femte år frivillig juniorleder i Lystfiskerforeningen af 1926. Carsten Rohde er netop også startet som frivillig i Bliv Naturligvis, som er et projekt under Danmarks Jægerforbund og Danmarks Sportsfiskerforbund. Her er han ligesom de øvrige frivillige med til at sætte naturen på skoleskemaet ved at udbyde gratis formidling til skoler, der ønsker at udvide børnenes forståelse for naturen gennem jagt og fiskeri.

Privat bor Carsten Rohde i Hasselager syd for Aarhus sammen med sin hustru Dorthe. Parret har en søn på 16 år og en datter på 19 år.

It-direktøren lader op i naturen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce