Mindeord: Alice Vissing, 78 år


Mindeord: Alice Vissing, 78 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra Niels Vissing har vi modtaget dette mindeord i anledning af Alice Vissings død:

Alice Vissing, Kollektivhuset, er den 16. marts 2019 afgået ved døden, 78 år gammel. Alice var født i Vorup, og i hele barndommen og ungdommen boede hun i bydelen. Da hendes far var tømrermester, og bl.a. ­byggede en del huse med videresalg for øje, kom Alice til at bo flere forskellige steder som barn og ung.

Alice er ud af en søskendeflok på fire og er frisør af uddannelse. I 1956 mødte hun Villy Vissing til et »boksebal«, og de blev gift i 1962, hvor de flyttede til Spentrup. Her drev hun en frisørsalon, og Alice og ­Villy Vissing fik børnene Lola og Steffen.

I slutningen af 1960'erne flyttede parret med deres børn til en helt ny lejlighed på Platanvej i Nordbyen.

Alice Vissing fik ­desværre en skade i den ene hånd, hvilket bevirkede, at hun ­ikke længere kunne svinge frisørsaksen, og derfor valgte hun at blive omskolet.

Hun blev uddannet som beskæftigelsesvejleder, og det var et job, hun rigtig godt kunne lide, da hun var yderst kreativ med ­hænderne. Hun prøvede kræfter med flere ­forskellige arbejdspladser, og i de ­sidste knap 20 år hed arbejds­pladsen ­Kollektivhuset, hvor hun var yderst ­afholdt af ­såvel det øvrige ­personale som af brugerne og ­beboerne!

I mellemtiden købte ­parret deres første hus på Lucernevej, og senere blev adressen Agerbovej, hvor de boede i ca. 20 år.

I 2001 valgte Alice Vissing at gå på efterløn for at nyde livet sammen med Villy, der allerede i 1998 var gået på ­efterløn.

Alice og Villy Vissing ­besluttede i 2004 at flytte til Alices ­barndoms bydel, Vorup, hvor de flyttede ind i et helt nyt rækkehus i Andelsbolig­foreningen Gudenåvænget.

Det var som at komme hjem, har Alice Vissing ­flere gange sagt, og ingen tvivl om at både hun og Villy nød livet som pensionister.

I 2017 havde Alice Vissing den store sorg at miste sin mand, der efter lang tids sygdom døde i juli. Alice var på det tidspunkt selv meget syg, og i marts 2018 fik hun en lejlighed på Kollektivhuset, hvor hun boede til sin død.

De sidste år af Alices liv var præget af sygdom, og den 16. marts i år sagde hjertet stop.

Alice efterlader sig børn, svigerbørn og barnebarn.

Mindeord: Alice Vissing, 78 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce