Mindeord: Gårdejer Kristen Velling


Mindeord: Gårdejer Kristen Velling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indsendt af venner og familie.

Gårdejer Kristen Velling sov stille ind i hjemmet Vellinggaard 2. februar 2019, 64 år gammel.

Kristen Velling døde efter en sygdomsperiode på tre år. Det begyndte med en arbejdsulykke, hvor Kristens ene ben blev så beskadiget, at der fulgte mange problemer med og ikke mindst mange smerter. Efterfølgende blev Kristen også ramt af en cancer-sygdom, der medførte operationer og lange behandlingsforløb.

Det har været en svær tid for ham og hans nærmeste pårørende, Aija og de tre børn Daniel, Karen-Elisa og Jens Christian. På trods af sygdom valgte familien at leve livet fuldt ud sammen med familie og venner og tog del i familiens interesse-fællesskaber og det lokale liv.

Kristen Velling overtog slægtsgården efter forældrene Frode og Ragnhild Velling. Kristen havde sin skolegang i Øster Tørslev Skole, Randers Realskole og Asmildkloster Landbrugsskole. Men før overtagelse af gården havde Kristen været på flere rejser - USA, New Zealand og Australien, som også kom til at præge Kristens personlighed. Det var også medvirkende til, at Kristen blev bevidst om betydningen af at vælge et religiøst tilholdssted. En holdning, han aldrig svigtede eller lagde skjul på.

Kristen var en fremsynet og dygtig landmand, der aldrig skånede sig selv. En inspirerende arbejdsgiver og samtalepartner.

Kristen havde mange venner, både fra religiøse/kirkelige kredse, landbruget, naboer og familie, hvor Kristens gavmilde sind ofte kom til udtryk.

Men det var nok den største lykke for Kristen, da Aija kom ind i hans liv, og de sammen stiftede familie.

Vore tanker og medfølelse går nu til hans nærmeste familie.

Kristens minde vil altid være i vor erindring.

Mindeord: Gårdejer Kristen Velling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce