Randers-formand blev årets firmaidrætsleder

- Jeg er meget stolt af at slutte af sådan her, siger Tonny Andersen, der stopper som firmaidræts-formand til februar. Pressebillede

Randers-formand blev årets firmaidrætsleder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ildsjæl - og mangeårig frivillig leder i Randers Firma-Sport - Tonny Andersen er netop kåret som Årets leder 2018 i Dansk Firmaidrætsforbund. Kåringen fandt sted ved firmaidrættens formandsmøde den 14.-15. april, hvor Tonny modtog hæderen for sit 39 år lange og aktive arbejde i firmaidrætsregi.

Siden 1973 (med en kort pause fra '83-'89) har Tonny Andersen været en ægte firmaidrætsildsjæl og -leder - både lokalt i Randers Firma-Sport og på forbundsplan i Dansk Firmaidrætsforbund.

- Jeg er utroligt stolt af at modtage sådan en ærespris. Det er helt fantastisk. Og jeg er ikke bare stolt på mine vegne, men også på foreningens. Jeg har været formand i næsten 30 år, og jeg har en fantastisk bestyrelse og frivillige ledere, som hver dag gør et stort stykke arbejde for firmaidrætten, siger en glad og stolt Tonny Andersen om sin nye titel som Årets leder 2018 i Dansk Firmaidrætsforbund.

Tonny Andersen blev i weekenden tildelt hæderen som Årets Leder. Pressebillede
Tonny Andersen blev i weekenden tildelt hæderen som Årets Leder. Pressebillede

Ildsjæl med mange titler

Tonny Andersen er en mand med utallige firmaidræts-titler. I Randers Firma-Sport har han haft titlerne som formand for håndboldudvalget, næstformand og formand. På forbundsplan har han været instruktør og kursusleder i forbundets kursusudvalg. Medlem af Anti Doping Danmarks første bestyrelse og medlem af forbundets Region Østjylland er også et par af titlerne. Og endelig har han også været suppleant til - samt medlem af - forbundsstyrelsen, hvor han var tilforordnet udvalget for Idræt og Motion samt forbundets repræsentant i idrætshøjskolerne.

Kåringen som Årets leder 2018 er langt fra den eneste pris, som ildsjælen Tonny Andersen har modtaget for sin store indsats for firmaidrætten.

Lokalt har Tonny Andersen modtaget Randers Firma-Sports hæderstegn samt Elros lederpokal.

I 1995 modtog Tonny Andersen Dansk Firmaidrætsforbunds hæderstegn for 10 års aktivt arbejde i firmaidrætten - og i 2007 modtog han forbundets guldnål som tak for et særdeles aktivt og årelangt arbejde for firmaidrætten.

Og da Randers Firma-Sport i 2010 blev kåret som Årets forening i Dansk Firmaidrætsforbund, havde formand Tonny Andersen en betydelig andel heri.

- Jeg er meget stolt af at slutte af sådan her, siger Tonny Andersen og henviser til sin beslutning om at træde tilbage som formand for Randers Firma-Sport i februar 2019, hvor han i en overgangsperiode vil være den nye formand behjælpelig med at færdiggøre projekt 'Hornbæk idræt & kulturcenter', som indebærer, at Hornbæk Sportsforening skal flytte til anlægget på Gl. Viborgvej 50, og hvor Tonny Andersen i dag sidder i styregruppen.

Om prisen

Årets Leder uddeles hvert år af Dansk Firmaidrætsforbund - landets tredjestørste idrætsorganisation med mere end 348.200 medlemmer.

Kåringen fandt sted på Dansk Firmaidrætsforbunds formandsmøde, der blev holdt den 14. - 15. april 2018 i Nyborg, hvor alle formænd for firmaidrættens 70 tilknyttede foreninger - samt formændene fra otte landsforeninger og ét associeret forbund - var samlet.

Årets Leder i Dansk Firmaidrætsforbund modtager Agerbæks Æresskulptur "Lederen", der er skabt af kunstneren Søren West, og er evigt vandrende. Hæderen tildeles firmaidrætsledere, der har udført et dygtigt og initiativrigt arbejde for firmaidrætten i Danmark. Årets Leder modtager også et rejsegavekort.

I 2017 blev Årets leder tildelt Poul-Erik Oppelstrup fra København Firma Sport.

Randers-formand blev årets firmaidrætsleder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce