Tidligere kommunaldirektør runder milepæl

Keld Overgaard Jensen.

Tidligere kommunaldirektør runder milepæl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere kommunaldirektør Keld Overgaard Jensen, Grenaa, fylder 70 år 9. januar.

Keld Overgaard er uddannet cand. oecon. fra Århus Universitet i 1975.

Efter kandidatgraden var han soldat ved Ingeniørtropperne i Randers i 1976 og blev derefter ansat som systemkonsulent hos Olivetti Datasystemer i Aarhus.

I 1978 blev han ansat som planlægningskonsulent hos Kommunedata i Aalborg og to år senere gruppeleder for Planlægningskonsulenterne.

I 1983 lavede Kommunedata en større organisationsændring, hvor Keld Overgaard blev afdelingsleder med ansvar for salg og markedsføring af økonomi- og lønsystemer i Jylland samt ansvar for koordinering af den landsdækkende udvikling af systemerne. I 1986 sagde han endvidere ja til at påtage sig at være formand for Nordjysk Informatikråd, som havde til opgave at indføre edb i virksomheder i syv nordjyske kommuner omkring Aalborg.

I slutningen af 1987 besluttede familien at flytte til Ryomgård på Djursland, hvor Keld Overgaard fra 1. februar 1988 var blevet ansat som kommunaldirektør i Midtdjurs Kommune.

Da Per Gudme stoppede som kommunaldirektør i Grenaa Kommune, flyttede Keld Overgaard med familie til Grenaa for at overtage dennes stilling med titel af ordførende direktør. Da man gennemførte kommunalreformen i 2006, var Keld Overgaard formand for gruppen af fire kommunaldirektører, som lagde Nørre Djurs, Sønderhald (minus en del små byer mod Randers, bl.a. Assentoft), Rougsø og Grenaa Kommuner sammen. 1. februar 2007 blev han således kommunaldirektør for Norddjurs Kommune. I 14 år var han også formand for kommunaldirektørerne i Århus Amt.

På grund af sygdom var Keld Overgaard nødsaget til at gå på pension som 60-årig den 1. februar 2009. Men han er stadig, selv om han har flere sygdomme, vældig aktiv. Han var den, der etablerede FC Djursland i 2009. Keld Overgaard har været formand for Kattegat Cup i 14 år og har siddet i bestyrelsen for Hessel Gods Fodboldskole.

Han er i dag formand for Parkinsonforeningen Klub Djursland. Han sidder med i Patientinddragelsesudvalget i Region Midt samt med i Sundhedsvæsenets Disciplinærnævn, der håndterer klager over sygehuspersonale fra patienter. Og ellers har han det vældig godt på grund af sine mange aktiviteter, der holder ham i gang, samtidig med, at han cykler 20 km. mindst en gang om ugen og går 5 km hver dag.

Fødselaren fejrer sin fødselsdag med åbent hus på Bakkekrogen 15 onsdag 9. januar kl. 13.00-20.00 for naboer og samarbejdspartnere fra Grenaa og Djursland m.v. Lørdag 12. januar er der fest sammen med familien og nære venner.

Tidligere kommunaldirektør runder milepæl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce