VIA rokerer om

Den nye ledelse på VIA fra januar: Kirsten Bundgaard, Harald Mikkelsen og Louise Gade.

VIA rokerer om

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En mere enkel organisering med færre direktører og fordele for de studerende, private virksomheder og den offentlige sektor træder i kraft hos VIA University College fra januar. Direktør Louise Gade forfremmes til prorektor med ansvar for alle VIA's uddannelser, mens Harald Mikkelsen og Kirsten Bundgaard fortsætter som henholdsvis rektor og professionshøjskoledirektør.

I den nye struktur reduceres direktionen således fra syv til fire medlemmer. Målet med organisationsændringen er at imødekomme udviklingen på arbejdsmarkedet med øget behov for medarbejdere med blandt andet stærke digitale og tværfaglige kompetencer. Den nye struktur indebærer tillige, at VIA effektiviserer ved at samle sine administrative medarbejdere organisatorisk. Omorganiseringen sker i kølvandet på, at tre medlemmer af VIA's nuværende direktion fratræder, da deres åremålskontrakter udløber.

I den nye organisering får Louise Gade, der i dag er direktør for VIA's efter- og videreuddannelser, stillingen som prorektor. Hun bliver dermed overordnet ansvarlig for alle VIA's videregående grunduddannelser samt efteruddannelser.

Harald Mikkelsen fortsætter som VIA's rektor, men får fremover også overordnet ansvar for al forskning på professionshøjskolen. Fællesområdet i VIA - blandt andet ansatte inden for økonomi, jura, HR, kommunikation, ledelsessekretariat, det internationale område og uddannelsernes administration - kommer til at sortere under professionshøjskoledirektør Kirsten Bundgaard.

VIA rokerer om

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce