Auning-brygger satser på Syndikatet

Jonas Jacobsen har efterhånden en del års erfaring med at brygge øl, og nu har han fået sit eget bryggeri, da han har overtaget andele i bryggeriet Syndikatet i Auning. Et bryggeri han selv har været med til at stifte. Arkivfoto

Auning-brygger satser på Syndikatet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fritidsbrygger tager springet og bliver indehaver på fuld tid i Auningbryggeriet Syndikatet.

Auning: Mange drømmer om at gøre deres hobby til deres levevej. Og den drøm forfulgte Jonas Jacobsen, da han pr. 1. august blev fuldtidsbeskæftiget brygmester og hovedindehaver af det lille bryggeri Syndikatet, der har base i Auning på Djursland.

På trods af, at Syndikatet indtil nu har være et fritidsprojekt for alle involverede, har bryggeriet vundet flere priser for sine specialøl, og salget er steget støt og roligt med en vækstrate på 40-50 procent om året. Det har nu givet Jonas Jacobsen blod på tanden til at forlade sit trygge job gennem mere end 20 år i den grafiske branche og gå all-in som den første fuldtidsansatte i bryggeriet.

- Det var selvfølgelig med lidt sommerfugle i maven, at jeg tog springet fra fritids- til fuldtidsbrygger. Men det er samtidig også en drøm, der nu er blevet til virkelighed, og jeg glæder mig til at kunne fokusere 100 procent på at udvikle Syndikatet yderligere. For jeg har masser af ideer til nye øl og tiltag, fortæller han.

I samme ombæring har medejerne i Syndikatet solgt hovedparten af deres andele til Jonas Jacobsen, så han nu kan kalde sig hovedindehaver med fuld kontrol over virksomheden og de beslutninger, der tages.

Planen er, at Syndikatet fortsætter som et såkaldt fantombryggeri, der ikke har sit eget bryggeudstyr, men i stedet lejer sig ind på overkapacitet hos andre danske mikrobryggerier og får brygget øllet der.

- Vores øl og koncept bliver taget rigtigt godt imod. Vi udvider derfor hele tiden med nye øl, og vi har pt. ca. 80 salgssteder fordelt over hele Danmark, siger Jonas Jacobsen.

Auning-brygger satser på Syndikatet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce