Bil-orientering over stok og sten - og gennem private baghaver

Orienteringsløb for bil minder sine steder om et regulært cross-country løb. Privatfoto

Bil-orientering over stok og sten - og gennem private baghaver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Må vi lade 40-50 biler køre løb rundt om din flagstang? Bjerringbro Auto Sport har været ude og ringe på hos masser af lodsejere før afviklingen af dm i bilorienteringsløb for hold.

Bjerringbro: Hos Bjerringbro Auto Sport har man brugt en stor del af sommeren på at tilrettelægge vel nok det største bilorienteringsløb i Danmark.

Lørdag 1. september er klubben vært for Hold Danmarks Mesterskab i bilorienteringsløb 2018, og ikke mindst løbslederne Kurt Rasmussen fra Hammel og Frank Kjeldsen fra Randers SØ har brugt både forår, sommerferie og næsten al fritid på i en lang periode.

- Løbet er nu i den fase, hvor det er detaljerne, der skal på plads. Alt det grove med selve løbsruten, og de ufatteligt mange tilladelser, som vi har indhentet hos private lodsejere, er på plads, fortæller Kenneth Kjeldsen fra løbsledelsen i en pressemeddelelse.

Løbsledere Kurt Rasmussen fra Hammel og Frank Kjeldsen fra Randers SØ har brugtforår, sommerferie og næsten al fritid  i en lang periode på at tilrettelægge løbet. Privatfoto.
Løbsledere Kurt Rasmussen fra Hammel og Frank Kjeldsen fra Randers SØ har brugtforår, sommerferie og næsten al fritid i en lang periode på at tilrettelægge løbet. Privatfoto.

Folk tager det rigtig pænt

- Men løbet kunne ikke gennemføres uden den store velvilje vi møder hos vildt fremmede mennesker, vi ringer på hos og frejdigt fortæller, at vi lørdag 1. september gerne vil have lov at sende 40 til 50 hold i orienteringsbiler gennem eller forbi deres baghaver, hønsegårde, parkeringspladser, lagerhaller, ja, såmænd græsplæner og rundt om flagstangen.

Politi og myndigheder har også godkendt ruten, understreger Kenneth Kjeldsen.

Starten går lørdag fra Autofokus i Drastrup og løbet slutter i Assens ved Mariager hos PH service.

Og støder man i dagene op til løbet på mærkelige gule trekant-skilte i vejkanten med et bogstav for neden, så lad dem endelig blive stående, beder Bjerringbro Auto Sport. De hjælper deltagerne til at køre den rigtige vej og bliver fjernet straks efter, at løbet er overstået.

Bil-orientering over stok og sten - og gennem private baghaver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce