Djurslands Bank er en af Europas 50 bedste arbejdspladser

Kundechef Vilhelm Vahle og finansrådgiver Gyritha Bak fra Djurslands Bank i Grenaa er glade for, at deres arbejdsgiver har skarpt fokus på sundhed. Banken har netop opnået en fornem placering i en international undersøgelse af trivsel blandt virksomheders ansatte. Foto: Djurslands Bank

Djurslands Bank er en af Europas 50 bedste arbejdspladser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I ny undersøgelse scorer banken med hovedsæde i Grenaa en plads som nummer 44 ud af 2.340 virksomheder i 19 lande. Der er blandt andet skarpt fokus på sundhed.

 

DJURSLAND: Medarbejderne i Djurslands Bank stortrives.

Det konkluderer en kåring fra Great Place to Work, der har undersøgt de ansattes trivsel på en lang række arbejdspladser i Danmark og resten af Europa.

Undersøgelsen placerer Djurslands Bank i Europas top 50 med en placering som nummer 44 ud af 2.340 virksomheder i 19 lande.

- Det skaber en god synergieffekt, når medarbejderne trives. Den positive energi kommer også kunderne til gode. En glad medarbejder giver en glad kunde, og en glad kunde giver en glad medarbejder. Det er med til at skabe et sundt arbejdsmiljø, udtaler bankdirektør Lars Møller Kristensen, som er stolt af Djurslands Banks placering.

 

En glad medarbejder giver en glad kunde, og en glad kunde giver en glad medarbejder. Det er med til at skabe et sundt arbejdsmiljø.
Lars Møller Kristensen, bankdirektør

Svarprocent i top

 

Placeringen på Europas top 50 over de bedste arbejdspladser er blandt andet baseret på en spørgeskema-undersøgelse, som banken fik udarbejdet i 2016 til virksomheden Great Place to Work.

I den undersøgelse opnåede banken en niendeplads blandt Danmarks bedste arbejdspladser i kategorien mellemstore arbejdspladser med mellem 50 og 500 ansatte.

I bedømmelsen af de deltagende arbejdspladser indgår både en spørgeskemaundersøgelse og en kulturprofil, som arbejdspladsen skal lave på baggrund af nogle faste kriterier.

93,6 procent af Djurslands Banks medarbejdere svarede på spørgeskemaundersøgelsen.

 

Fokus på sundhed

 

Sundhed er et af de emner, der spiller en stor rolle i Djurslands Bank.

Lige nu er der særligt fokus på medarbejdernes trivsel, idet de har fået tilbudt et sundhedstjek med fokus på både den fysiske, sociale og mentale sundhed.

Ud af bankens 208 medarbejdere har 183 takket ja til sundhedstjekket. To af dem er Gyritha Bak og Vilhelm Vahle fra Djurslands Bank i Grenaa.

- Sundhedstjekket giver os mulighed for at arbejde videre med vores sundhed og trivsel med udgangspunkt i vores egen situation. For nogle kan det være signaler på stress, der bliver fanget i opløbet. Andre kan få anbefalet en livsstilsændring, der kan være med til at forebygge alvorlige livsstilssygdomme, siger Gyritha Bak.

- Jeg ser sundhedstjekket som en del af en samlet indsats, hvor banken arbejder for at skabe gode rammer for vores trivsel. Vi har et godt fælleskab blandt kollegerne, og vi har en høj grad af frihed under ansvar. Det er med til at gøre Djurslands Bank til en rigtig god arbejdsplads, siger Vilhelm Vahle.

 

Djurslands Bank er en af Europas 50 bedste arbejdspladser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce