Frivillige hædres i Allingåbro

Oktoberfesten er bare et af mange arrangementer, der kan trække folk fra Allingåbro af huse. Arkivfoto

Frivillige hædres i Allingåbro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgerforeningen vil hylde byens frivillige kræfter og har derfor stiftet Frivillighedsprisen, som uddeles hvert år. Man kan stadig nå at nominere sin yndlingsfrivillige.

Allingåbro: Byen på kanten af Norddjurs Kommune har i flere år haft gode frivillige kræfter. Det kunne man blandt andet se ved kommunalvalget, hvor en af Allingåbros frivillige tog kampen op for fortsat at have en lokalliste i kommunalbestyrelsen. En kamp, som dog viste sig at være for hård for den lokale kandidat, Leo Petersen.

Det er ikke kun på de politiske flader, de frivillige fra Allingåbro begår sig. Rundt om i byen emmer det af gå-på-mod og tro på, at man som samfund kan overvinde de problemer, der er ved at være en kommune med udfordringer i bosætningen.

Allingåbro Borgerforening har stiftet Frivillighedsprisen for at hylde de mennesker, der gør noget ekstra for byen i frivillighedens navn. Indtil 31. december kan man nominere sin favorit, når bare man husker at give en god begrundelse derfor.

Der stilles to konkrete krav til årets frivillige fra borgerforeningens side:

For det første skal personen være frivillig i Allingåbro.

For det andet skal han eller hun enten være medlem af en frivillig forening i Allingåbro eller på anden måde arbejde for at gøre byen endnu dejligere at bo i.

En indstilling til årets frivillige i Allingåbro kan enten foregå via borgerforeningens hjemmeside eller ved at aflevere den i en lukket kuvert stilet til Allingåbros Borgerforening i Byens Butik.

Kun indstillinger med begrundelser tages med i vurderingen.

Frivillige hædres i Allingåbro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce