Glæde over 30 nye stillinger i Grenaa


Glæde over 30 nye stillinger i Grenaa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grenaa: Er du ledig eller ønsker at skifte job, så er der god grund til at tjekke jobopslag i dag. Gældsstyrelsen har netop slået 30 nye stillinger op i Grenaa som sagsbehandlere. De nye medarbejdere søges inden for et bredt fagligt og uddannelsesmæssigt felt.

De 30 nye stillinger skaber glæde hos Norddjurs' borgmester Jan Petersen:

- Det er en fantastisk nyhed. Vi er glade for udsigten til nye arbejdspladser, og jeg noterer mig samtidig, at man søger medarbejdere med forskellig uddannelsesbaggrund - også gerne nyuddannede. Det passer rigtig godt til Grenaa, som er en by med mange forskellige uddannelsesinstitutioner, siger han.

Kommunaldirektør Christian Bertelsen siger:

- Det er meget glædeligt, at Gældsstyrelsen opslår 30 nye stillinger i Grenaa. Det er med til at udbygge og styrke det faglige miljø omkring SKAT i byen, og jeg ser muligheder både for vores lokale arbejdsstyrke og for potentielle ind-pendlere, som vi på sigt gerne vil forvandle til tilflyttere, siger han".

Skat søger folk, der for eksempel har en baggrund som kontor- eller revisorassistent, finansøkonom eller bachelor/kandidat i jura, finans, offentlig administration eller økonomi.

- Selvfølgelig søger vi en stor faglighed, men vi søger også nogle kolleger, som har de rette menneskelige egenskaber. Det er vigtigt, at dialogen med borgerne sker med respekt, tillid og forståelse, for vi arbejder ofte med borgere, som er havnet i en økonomisk svær situation, siger underdirektør i Gældsstyrelsen Maibrit Brandt.

Glæde over 30 nye stillinger i Grenaa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce