Ligene af en person og en hund fundet efter voldsom brand

Foto: Bjarke Kirkegaard Nielsen

Ligene af en person og en hund fundet efter voldsom brand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tirsdag morgen blev brandvæsnet kaldt ud til en brændende villa i Allingåbro. Efter en times slukningsarbejde fandt brandfolkene en død person i det, der engang var et hjem.

Allingåbro: Den ene ende af Byparken var tirsdag morgen forvandlet til et inferno af høje flammer, blå blinklys, sirener og en tydelig stank af brand. En villa, der ligger tilbagetrukket fra vejen var brudt i brand, og da brandmændene kom frem, kunne de hurtigt konstatere, at det var alvorligt.

- Huset var overtændt, så det tog godt en times tid at få styr på flammerne, inden vi kunne begynde på efterslukningen, fortæller indsatsleder Allan G. Frederiksen, som bakkes op af politiets indsatsleder:

- Huset var overtændt, og brandvæsnet gjorde, hvad de kunne for at slukke branden, men der er ikke meget hus tilbage nu, siger Finn Platz.

Da brandvæsnet havde fået bugt med flammerne, fandt de en død person i huset.

- Vi kan ikke sige så meget om personen endnu. Vi ved, at der er en kvinde tilmeldt adressen, men vi har endnu ikke fået fastslået kønnet på offeret, fortæller Finn Platz.

Senere på dagen kom det frem, at der også var fundet en død hund i resterne af huset.

Foto: Bjarke Kirkegaard Nielsen
Foto: Bjarke Kirkegaard Nielsen

Chokerede vidner

Hele morgenen dryssede nysgerrige lokale forbi huset, som var gemt bag en kraftig og vildtvoksende hæk. Haven var også mere eller mindre et vildnis af levende og døde beplantninger.

Fra den vilde have var morgenens begivenheder tydelige. Huset, som er bygget i 1975, lignede ikke noget, der indtil kort før solopgang var et hjem. Ruderne havde givet efter for varmen. Indenfor var alle vægge brændt ned, mens den sparsomme sol lyste ind gennem taget, hvor nøgne, afbrændte tagspær havde kastet knuste tagplader fra sig i en større radius om huset.

De lokale forsøgte at få et blik af det afbrændte hus, men det var svært gennem den vildtvoksende hæk.

Et par unge mænd stillede sig tæt op mod hækken og kiggede ind.

- Jeg så branden i morges. Jeg skyndte mig at ringe 112, men der var der allerede sendt bud efter brandvæsnet, fortæller den ene.

Den anden var kommet en smule senere, og havde set hvordan flammerne stod ud gennem taget.

- Der er ikke meget hus tilbage, konstaterer han.

Ingen af de unge mænd, som foretrak at være anonyme, kendte kvinden, der boede i huset. Men de var chokerede over at høre, at der var fundet en død person i det afbrændte hus.

- Det er jo simpelthen så tragisk. Det er slet ikke til at forstå, lyder det fra den af de to, der havde været først på stedet tirsdag morgen, inden de begge fortrak ad stien, der går langs det afbrændte hus.

Da avisens udsendte forlod Allingåbro, var politiet ved at spærre grunden af med afspærringsbånd, så teknikerne kunne få fred og ro til at finde brandårsagen.

Foto: Bjake Kirkegaard Nielsen
Foto: Bjake Kirkegaard Nielsen

Ligene af en person og en hund fundet efter voldsom brand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce