Lokal musikfestival får økonomisk håndsrækning

Nose Noise er en musikfestival, hvor de optrædende er upcoming - og også meget gerne lokale - musikere. Arkivfoto

Lokal musikfestival får økonomisk håndsrækning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kultur- og fritidsudvalget i Norddjurs Kommune har besluttet at støtte musikfestivallen Nose Noise i Grenaa med 46.000 kroner i 2018.

Grenaa: Når musikfestivallen Nose Noise for anden gang afvikles på næsen af Djursland 19. maj kommer det til at ske med økonomisk støtte fra Norddjurs Kommune.

For nylig besluttede kommunens kultur- og fritidsudvalg nemlig at godkende den tilskudsansøgning på 46.000 kroner, som folkene bag Nose Noise havde sendt ind til drøftelse.

Musikfestivallen, der er skabt og drevet af frivillige unge fra ungdomshuset Arresten i Grenaa, fandt første gang sted i 2017. Her tiltrak arrangementet til trods for en ydmyg størrelse et mangfoldigt publikum, som også bestod af andre grupper end bare de unge.

Forud for kultur- og fritidsudvalgets drøftelse af ansøgningen har forvaltningen i Norddjurs Kommune været i kontakt med de unge. Herfra lød vurderingen: "At der er tale om et velgennemarbejdet projekt lavet af unge, der falder fint ind som en handling i 2018 under indsatsområdet "Ungdomskultur" i kunst- og kulturpolitikken".

Desuden blev kultur-og fritidsudvalget præsenteret for en indstilling fra Kulturelt Samvirke, hvoraf det fremgår: "At man støtter projektet og anerkender, at unge tager initiativ til at arrangere noget selv".

I forbindelse med godkendelsen af Nose Noises tilskudsansøgning har kultur- og fritidsudvalget påpeget, at der skal arbejdes på, at festivalen på sigt gøres økonomisk bæredygtig. Derfor skal de unge fra Arresten undersøge muligheden for at søge økonomisk støtte fra eksterne fonde - herunder LAG Djursland.

Lokal musikfestival får økonomisk håndsrækning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce