Lokalt tømrerfirma vokser: Opkøber forretning i Ramten

Efter 36 år er det på tide at trappe ned, mener tømrermester Peter Madsen, der har solgt familiefirmaet i Ramten til Mathias Rytter fra Lyngby. Privatfoto

Lokalt tømrerfirma vokser: Opkøber forretning i Ramten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rytters Tømrerfirma i Lyngby vokser sig større gennem et opkøb af Ramten Tømrer- og Snedkerforretning. Med opkøbet kommer større fleksibilitet, lyder det fra tømrermester Mathias Rytter.

Lyngby/Ramten: Man skal ikke slå mere op, end man kan overskue. Det handler om at være jordnær og holde begge ben på jorden. Men du må ikke ligge stille. Hvis ikke, du udvikler dig, så afvikler du.

Sådan lyder mantraet hos indehaver af Rytters Tømrerfirma, 36-årige Mathias Rytter. Og sådan har det lydt, lige siden han startede som selvstændig erhvervsdrivende i 2007.

I løbet af de seneste 12 år har tømrermesteren fra Lyngby opbygget en fornuftig forretning med omkring 20 ansatte, og nu har han så også opkøbt Ramten Tømrer- og Snedkerforretning.

- Tiden var rigtig, forklarer Mathias Rytter om opkøbet af virksomheden, som har væsentligt flere år på bagen end ham selv - nemlig 72 år.

Jeg blev glad, da Mathias henvendte sig. Jeg har været tømrermester i 36 år og har alderen til at drosle ned.
Peter Madsen, tømrermester

Tager tømrerne med

Der er ifølge Mathias Rytter flere årsager til opkøbet af Ramten Tømrer- og Snedkerforretning. Én af dem er, at kunderne og værdisættet er nogenlunde de samme som i Rytters Tømrerfirma.

- Hvis ikke, du behandler dine kunder og medarbejdere ordentligt, så holder du ikke i det her game. Peters virksomhed i Ramten har eksisteret i 72 år, og det er samme værdier, vi værner om. Derfor bliver vi ved med at tage hånd om både kunder og medarbejdere, når de kommer over til os, siger Mathias Rytter med henvisning til, at der som en del af opkøbet medfølger en gruppe tømrere, som fremover vil være ansat i Rytters Tømrerfirma.

Det øgede antal af ansatte vil ifølge indehaveren af Rytters Tømrerfirma give en større fleksibilitet, som kun vil få en positiv indflydelse på servicen over for kunderne.

- Uanset om det er en opgave til 500 kroner eller fem millioner kroner, kan vi tage hånd om den, siger Mathias Rytter.

Skal ikke dreje nøglen om

Overtagelsen af Ramten Tømrer- og Snedkerforretning betyder også, at tømrermester Peter Madsen har måttet overgive nøglerne til den virksomhed, han overtog efter sin far tilbage i 1983.

Men for Peter Madsen var det alligevel en stor glæde, da Mathias Rytter henvendte sig med sin interesse.

- Jeg blev glad, da Mathias henvendte sig. Jeg har været tømrermester i 36 år og har alderen til at drosle ned. At jeg ikke skal dreje nøglen, men at der er én, der vil føre min forretning videre, er meget positivt, siger Peter Madsen.

Den aldrende tømrermester fortæller desuden, at han ikke har planer om at lægge sit arbejdsliv på hylden endnu. Derfor vil han i den kommende tid komme til at arbejde side om side med Mathias Rytter.

- Men nok ikke 37 timer, og jeg følger mere med fra sidelinjen, bedyrer Peter Madsen.

Alle medarbejdere i Ramten Tømrer- og Snedkerforretning har ifølge Peter Madsen taget godt imod nyheden. De fortsætter derfor alle under Rytters Tømrerfirmas tag i Lyngby, mens en lagerhal i Ørum sælges til anden side.

Lokalt tømrerfirma vokser: Opkøber forretning i Ramten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce