Louis Nielsen donerer briller til Tanzania

Gamle briller kan gøre nytte i andre lande. Arkivfoto

Louis Nielsen donerer briller til Tanzania

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Louis Nielsen i Grenaa sætter i december fokus på brilledonation og tager imod gamle briller, de kan nemlig bruges til velgørenhed i Tanzania.

Grenaa: Selvom det for nogle kan lyde underligt, så er det rigtigt nok. Dine gamle briller kan meget muligt få et nyt liv på næsen af en anden person. Det har optikerkæden Louis Nielsen bevist igennem de seneste otte år, hvor kædens butikker har indsamlet kundernes gamle briller og har sendt mange af dem videre til Tanzania, hvor de har givet syn til mennesker, der ellers ikke ville have haft muligheden for at få et par briller.

Som en del af det velgørende koncept kan man som kunde desuden vælge at udfylde en blanket med navn og kontaktoplysninger, når man donerer sine briller i butikken. På den måde vil det nemlig være muligt for Louis Nielsen at sende et billede tilbage til kunden af brillernes nye ejermand, når og hvis de engang ender på næsen af en mand, kvinde eller barn på den anden side af jorden.

- Det er meget ofte, at et par briller kan få et nyt liv, og vi er meget glade for at tage imod brugte briller, for behovet er stort i Tanzania. I år har jeg selv og et hold af vores optikere besøgt øen Pemba, hvor der er 250.000 indbyggere og kun én optiker, og hvor det billigste par briller som minimum koster en månedsløn. Det gør virkelig en forskel, at vi kan hjælpe lidt til, for et godt syn kan ofte være forskellen på, om man kan klare sig selv eller ej, forklarer Rune Steiness, der er PR-konsulent og projektleder på Tanzaniaprojektet.

Louis Nielsen donerer briller til Tanzania

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce