My Home rykker til Djursland: Åbner butik i Grenaa

Borgere i og omkring Grenaa kan glæde sig over, at møbelkæden My Home rykker ind i den sydvestlige del af byen til februar, når den kommende vinter nærmer sig sin afslutning. Arkivfoto

My Home rykker til Djursland: Åbner butik i Grenaa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Til februar åbner den kronjyske møbelkæde My Home sin 33. møbelforretning i Danmark. Forretningen kommer til at ligge i de gamle Thansen-lokaler på Rugvænget i Grenaa.

Grenaa: Det varer ikke længe, inden der igen kommer liv i de gamle Thansen-lokaler på Rugvænget i Grenaa.

Allerede til februar rykker møbelkæden My Home nemlig ind i den 850 kvadratmeter store bygning, som dermed skal blive virksomhedens 33. forretning i Danmark. Det fortæller stifter og administrerende direktør i My Home, Jan Hallas.

- Vi har i efterhånden mange år gjort grenaaenserne opmærksomme på vores varer via vores landsdækkende markedsføring. Men nu er vi nået dertil, hvor vi mener, det er på tide, at de så rent faktisk også får deres egen butik i stedet for at skulle køre til Randers eller Aarhus, siger han og afslører, at det faktisk længe har ligget i kortene, at My Home skulle til Grenaa.

- Vi har kigget i Grenaa i et stykke tid. Tidligere har vi kigget på lokaler inde omkring centrum for at se, om der var muligheder dér. Men det passer os fint, at vi er endt med at ligge i den sydvestlige del af byen. Én ting er, at der er andre detailforretninger i området, noget andet er, at det derudover også har vist sig, at adgangsforholdene og parkeringsmulighederne er bedre på Rugvænget, siger Jan Hallas, der håber, at man med placeringen af den nye butik i Grenaa også vil kunne tiltrække kunder fra det øvrige Djursland.

800 m2 møbeludstilling

Ifølge den lejekontrakt, som My Home har indgået, overtager møbelkæden lokalerne på Rugvænget fredag 1. februar. Herefter skal der bruges omkring 14 dage på at gøre butikken klar til kundernes ankomst.

- Selve lejemålet består af 850 kvadratmeter. Af dem skal der kun bruges omkring 50 kvadratmeter til lager og personale. Resten kommer udelukkende til at blive brugt til udstilling af vores møbelsortiment, siger Jan Hallas, der dog ikke tør give en nøjagtig åbningsdato allerede nu.

- Hele vores bagland kommer til at arbejde hårdt på at få alting på plads hurtigst muligt. Personale, it, opsætning af møbler og den slags. Men hvis alt går, som det skal, kommer åbningen nok til at ske midt i februar, vurderer han.

I første omgang vil der blive ansat en butikschef samt én til to medarbejdere i den nye butik i Grenaa. Herefter vil det ifølge Jan Hallas vise sig, om der vil være så stor travlhed, at det er nødvendigt med yderligere ansættelser.

My Home rykker til Djursland: Åbner butik i Grenaa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce