Ny fitness på vej til Grenaa

Kommer der en aftale om lokaler i grenaa, vil der gå det nye center kunne åbne i løbet af få måneder. Arkivfoto

Ny fitness på vej til Grenaa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fitness4you kigger netop nu på lokaler i Grenaa, da centret ønsker at slå sig ned i byen. Direktør og medejer har taget utraditionelle midler i brug for at finde de rette lokaler.

Grenaa: Siden 12. december har man på facebook kunnet følge et opslag af Jens-Peter Søborg fra Fitness4you i facebookgruppen 8500 Grenå. Her efterlyser Søborg egnede lokaler til at starte et nyt fitnesscenter i Grenaa, og det har mange reageret på.

- Det er jo en anderledes måde at gøre det på. Ofte er man meget hemmelighedsfuld, når man planlægger at starte i en ny by, men jeg kender ikke Grenaa by, og derfor mente jeg, at det ville give god mening at spørge borgerne om egnede lokaler. Indtil videre har jeg fået over 50 henvendelser, så man må sige, at det har virket, fortæller Jens-Peter Søborg, der er direktør og medejer i Fitness4you.

Grunden til, at kæden har fået øjnene op for Grenaa, er, at byen ligger ret isoleret og at den nye kæde vil kunne tilbyde de lokale motionister noget, som de ikke får i dag.

- Jeg synes ikke, at byens eksisterende tilbud er helt tidssvarende. Der findes et par specialiserede centre og et lidt mindre center. Vi kommer med et stort center med et godt legeland til børnene og sauna til de ældre, og så er vi rigtig dygtige på holdtræning, siger han.

Endnu er det usikkert, om Fitness4you rent faktisk ender med at åbne et center i byen, da man stadig forhandler om de rette lokaler.

- Der er jo ikke noget, der er sikkert så længe, der ikke er en underskrift. Vi vil også gerne udvide i andre byer, og det er jo klart, at hvis det er nemmere at få lokaler i flere andre byer, så er det dem, vi satser på først. Der er jo grænser for, hvor mange nye centre, vi kan bygge på en gang, siger han og konstaterer:

- Sandheden er, at det er svært at finde de helt rigtige lokaler i Grenaa, og det kan sagtens ende med, at vi skal til at købe andre forretninger ud af deres lejemål for at få den plads, vi behøver. Men skulle det ende med, at vi ikke kommer til Grenaa i denne omgang, så er det stadig en by, der står højt på listen over ønskede steder at etablere os.

Ny fitness på vej til Grenaa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce