Omstridt bænk har fået sin plads

Her ses bænken, som man fremover kan afprøve i Grenaa. Privatfoto

Omstridt bænk har fået sin plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hans Sandgren Jakobsens bænk Arc har været meget debatteret den sidste måneds tid. Indtil maj 2018 kan man prøve at sidde på den ved busholdepladsen på N.P. Josiassens Vej.

Grenaa: Tilbage i november skabte det stor debat, da en gul bænk var oppe at vende i kommunalbestyrelsen. Debatten endte med, at der blev truffet en principbeslutning om, at man i kommunalbestyrelsen skulle gå videre med ideen om at investere i bænken.

Hans Sandgren Jakobsen har selv beskrevet bænken således:

- Vi kommer fra hvert vores sted. Sætter os. I hver vores verden. Eller forenet i ét og samme nærvær. På en bænk, som giver plads til os begge. Til tid og tanker i fællesskab. Vi flyder ind i de dynamiske kurver. Bruger dem til at komme hinanden nærmere. Sætter os på midten i fordybet samtale. Lægger os med hovederne i hver sin ende og deler det, vi ser på himlen over os. Sidder overskrævs og kigger hinanden lige ind i øjnene. For at mødes og tale sammen, selv om vi ikke kender hinanden. Endnu.

Bænken prøveopstilles ved busholdepladsen på N.P. Josiassens Vej indtil maj 2018, hvor den skal udstilles på Kunstmuseet Trapholt. Om Norddjurs Kommune vil købe bænken, hvilken farve den skal have, og hvor den skal opstilles permanent, vil blive besluttet i kommunalbestyrelsen i løbet af 2018. Indtil da vil de studerende i Grenaa få glæde af den, når de venter på bussen, og de når også at opleve den sammen med de lysegrønne og gule forårsfarver.

Omstridt bænk har fået sin plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce