Peugeot i Fausing får kæmpe ansigtsløftning

Sådan kommer forretningen til at se ud med udstillingshal til venstre og vaskehal til højre.

Peugeot i Fausing får kæmpe ansigtsløftning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fausing: Siden 1965, hvor Tage Thomsen begyndte at sælge Peugeot, er bilhandlen i rundkørslen gennemgået flere fornyelser. Men bygningerne har stadig været de samme. Det skal der laves om på nu, og derfor roder der lidt hos Tage Thomsen i disse tider.

- Vi stod overfor at skulle modernisere vores eksisterende udstillingshal med nye klinker og lys. Derudover kunne vi godt tænke os lidt mere plads i hallen, som er fra 1965. Det blev ganske enkelt billigere for os at rykke det eksisterende ned og bygge en helt ny hal, fortæller Charlie Thomsen, der i dag ejer Tage Thomsen A/S.

Så i november tog man fat på at rive den gamle udstillingshal ned og til april forventes det, at den nye hal står klar.

- Den nye bliver godt en halv gang større og cirka fem meter høj. Den kommer til at følge konceptet Peugeot bluebox. Det betyder blandt andet, at den får blå facadeplader og specielle vinduer og klinker, fortæller Patrick Thomsen, der er søn af Charlie Thomsen og sælger i forretningen.

Det var fra centralt hold hos Peugeot, forretningen blev tvunget til en modernisering, men det var ikke nødvendigt at gå all in, som forretningen gør.

- Vi var tvunget til at skifte klinker og belysning, men der var ikke noget krav om, at vi skulle gå så markant til værks, som vi gør. Men vi følte, at tiden var rigtig, og så kunne vi jo lige så godt udnytte muligheden, fortæller Charlie Thomsen.

Ifølge Charlie og Patrick Thomsen har alle medarbejdere taget byggeriet med godt humør. Foto: Bjarke Kirkegaard Nielsen
Ifølge Charlie og Patrick Thomsen har alle medarbejdere taget byggeriet med godt humør. Foto: Bjarke Kirkegaard Nielsen

Rekordår

For kunderne betyder den nye udstilling først og fremmest, at de bliver mødt af mere moderne omgivelser, mens organisationen forbliver den samme.

- Vi får dog også plads til to sælgere mere, som vi skal have ansat, afslører Charlie Thomsen.

Mens byggeriet af den nye udstillingshal står på, er især sælgerne noget udfordrede, og Patrick Thomsen glæder sig over, at kong vinter endnu ikke har blottet sine skarpeste tænder.

- Vi kan jo ikke fremvise biler indenfor, og det er ret svært at vise dem frem, hvis der er meget sne. Det er vi heldigvis sluppet for indtil videre, lyder det fra sælgeren, som ligesom sine kolleger er henvist til en skurvogn i byggeperioden.

- Kommer der meget sne, vil vi også inddrage noget af værkstedet til udstilling af biler i weekenderne, supplerer Charlie Thomsen.

Udover den nye udstillingshal kommer der også en spritny vaskehal, som ventes at åbne til juni. Vaskehallen kommer også til at være en markant bygning på 11 gange 18 meter med den nyeste teknologi indenfor vaskehaller.

Mens året går på hæld og byggeriet glider frem i rundkørslen i Fausing, kan Charlie og Patrick Thomsen se tilbage på et flot 2017.

- Vi har haft et rekordår med salg af 1200 nye og brugte biler. Så håber vi jo bare, at næste år bliver endnu bedre, lyder det fra Charlie Thomsen.

Peugeot i Fausing får kæmpe ansigtsløftning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce