To partiformænd i stor bagedyst med jødekager

Partiformand fra Dansk Folkeparti, Kristian Thulesen Dahl, og partiformand fra Radikale Venstre, Morten Østergaard. PR foto

To partiformænd i stor bagedyst med jødekager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Partiformand fra Dansk Folkeparti, Kristian Thulesen Dahl, og partiformand fra Radikale Venstre, Morten Østergaard, smøger ærmerne op og svinger kagerullerne ved den store julekagedyst på herregården Gammel Estrup.

Djursland: Normalt dyster partiformændene Kristian Thulesen Dahl (Dansk Folkeparti) og Morten Østergaard (Radikale Venstre) på hårde argumenter og gyldne løfter, men lørdag 8. december er jakkesæt og attachémapper skiftet ud med forklæder og kageruller. Der skal nemlig dystes på julesmåkager i herregårdskøkkenet på den gamle herregård Gammel Estrup.

- Som regel ser vi jo politikerne på deres vante kampplads i folketingssalen og på tv. Jeg glæder mig rigtig meget til at se, hvordan de klarer det, når de nu skal på slap line i herregårdskøkkenet, hvor de skal lave historiske julekager fra bunden og bage dem i det store brændekomfur, som man gjorde for 100 år siden, siger Britta Andersen i en pressemeddelelse.

Hun er museumsdirektør på Gammel Estrup Danmarks Herregårdsmuseum.

Mesterbager

De to politikere skal kæmpe om titlen som Gammel Estrups mesterbager. Udfordringen er den klassiske jødekage, som skal bages efter Gammel Estrups 100 år gamle opskrift. Som i det politiske liv er dommeren befolkningen. I dette tilfælde museumsgæsterne, der ved prøvesmagning af kagerne kårer vinderen.

Den store kagedyst mellem politikerne finder sted 8. december. På dagen er der også juleudstillinger, bageværksted for børn, korsang og juletræsdans, julestue med salg af kaffe, kage og æbleskiver samt salg af juletræer og pynt.

To partiformænd i stor bagedyst med jødekager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce