Vindmølle-investor er konkurs

Nedskrivninger på en tysk vindmøllepark har trukket ned i regnskabet for det konkursramte selskab. Arkivfoto

Vindmølle-investor er konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Direktøren mener, der vil være overskud, når boet er gjort op

Holdingselskabet af 18. september 2001 A/S, der tidligere hed Tommy Frank Holding A/S, er ved skifteretten i Randers blevet erklæret konkurs. Det er kulminationen af lang tids problemer med at skaffe likviditet til selskabets aktiviteter, der har fået virksomheden til selv at give op.

»Vi har siden den 17. december ventet på besked fra bankerne om forlængelse af de lån, som de har bevilget en gang,« siger direktør Tommy Frank til Dagbladet Børsen.

»Derfor har vi nu selv trukket stikket ud. Men jeg er overbevist om, at der vil være overskud, når boet til sidst er gjort op.«

Det har ikke været muligt for Randers Amtsavis at træffe hverken direktør Tommy Frank eller boets kurator advokat Jesper Høy, Viborg, for en kommentar.

Holdingselskabet af 18. september 2001 A/S har beskæftiget sig med ejendomsinvesteringer i udlandet - bl.a. Berlin - møbelimport fra Vietnam og investering i solcelle- og vindmølleprojekter.

Det seneste regnskab, der er indleveret til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, dækker kalenderåret 2009 og viser et overskud på cirka 30 mio. kr. og en egenkapital på cirka 131 mio. kr.

Af selskabets ledelsesberetning fremgår det også, at der ved regnskabets afslutning i maj 2010 var forhandlinger i gang med pengeinstitutter for at få løst likviditetsproblemerne.

Det var specielt selskabets datterselskab, der beskæftiger sig med olie og energi, der bidrog med et meget positivt resultat i regnskabsåret 2009, mens nedskrivninger af en tysk vindmøllepark og ejendomsinvesteringer trak væsentligt i den modsatte retning. I forhold til selskabets omsætning har selskabets møbelimport givet et beskedent underskud.

Det fremgår af koncernens hjemmeside, at holdingselskabet også ejer andele af både Randers FC og Randers HK.

Vindmølle-investor er konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce