Ceres Byen får sit eget 'posthus'

For et par år siden valgte PostNord at nedlægge de gamle posthuse, og i stedet gå all-in på pakkeshops rundt om i landets dagligvarerbutikker. Og der er pres på dem, for danskerne handler på nettet som aldrig før. Arkivfoto: Timo Battefeld

Ceres Byen får sit eget 'posthus'

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vi handler på nettet som aldrig før, og det mærker man også hos PostNord, der står for at levere en del af pakkerne. Derfor åbner de nu yderligere to pakkeshops i Aarhus Kommune.

AARHUS: Nu skal århusianere bosat i Ceres Byen ikke gå helt så langt efter deres pakker, for snart åbner PostNord en pakkeshop i bydelen. Samtidig åbner man også en pakkeshop i Skødstrup.

De to nye 'posthuse' bringer antallet op på 40 i alt i Aarhus Kommune.

Den ene pakkeshop åbner i Ceres Byen i den Føtex Food, der allerede ligger der. Den anden pakkeshop får placering hos Dagli'Brugsen i Skødstrup.

- Det er en stor glæde, at vi med de nye posthuse kan øge tilgængeligheden og gøre det endnu lettere for århusianerne, siger Lene Torstensson, distriktschef i PostNord, i en pressemeddelelse.

Hent pakker i hele åbningstiden

Tilbage i oktober 2014 lukkede posthuset på Banegårdspladsen, og dermed også det sidste 'rigtige' posthus i Aarhus Kommune.

Tilbage var kun pakkebokse og de såkaldte pakkeshops i supermarkeder, der dog både tilbyder at man kan hente og sende pakker, ligesom man kan købe frimærker.

Sådan bliver det også i de to nye pakkeshops. Her kan man i butikkens åbningstid benytte sig af næsten de samme funktioner, som på de posthuse, vi kender fra gamle dage. Dog kan man ikke betale regninger.

Hos både Føtex Food i Ceres Byen og Dagli'Brugsen i Skødstrup er der glæde at spore over samarbejdet:

- Det er en ekstra god service for vores kunder, at de fremover også vil kunne hente deres pakker sendt med PostNord hos os, siger Per Simonsen fra Dagli'Brugsen.

Begge pakkeshops har første åbningsdag 4. oktober.

Ceres Byen får sit eget 'posthus'

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce